20 manieren waarop vrouwen ons proberen te regeren

Inhoud

U heeft duidelijk de helft van deze methoden zelf ervaren. Lees en voeg nuttige kennis toe om weerstand te bieden.

De man is te vergelijken met een dronken grote man in een geruit overhemd, die met een gegrom “Houd me vier vast!” klaar om zijn vuist in het jukbeen te bewegen, maar kalmeert al snel en gaat rustig liggen om te rusten in de dichtstbijzijnde plas. En een vrouw lijkt meer op een ingehuurde moordenaar die nobele zijde draagt, nooit haar stem verheft en vriendelijk naar iedereen glimlacht, maar als je gapen, is je blindedarm al om de hypothalamus gewikkeld en je familieleden onderhandelen over kortingen met het uitvaartcentrum.

Vroeger, toen vrouwen zich meer met kinderen bezighielden, waren de zaken nog steeds op de een of andere manier in evenwicht. Over het geheel genomen gaven ze ons redelijkerwijs het recht om te vechten, te ploegen en banken te beroven, maar ze zaten zelf thuis, vermenigvuldigden zich stilletjes en kreunden om de nieuwe capuchon, schoenen van manlief en zodat hij zeker de lelijke Duncan zou neersteken en zijn kroon zou nemen , en tegelijkertijd de belastingen in Schotland verhogen. Een aanzienlijk deel van de belangrijkste historische beslissingen vond zijn oorsprong niet in parlementen en vergaderingen, maar in de verraderlijke hoofden van echtgenotes, moeders en favorieten, die officieel alleen geïnteresseerd waren in borduurwerk op fluweel, en onofficieel – heersten over hun gekroonde mannen in staart en manen.

Nu zijn ze zelfs opgehouden zich te vermommen: steeds meer sociale, politieke en economische sferen passeren feitelijk onder de controle van vrouwen. Reclame, PR, marketing, werken met klanten, headhunting, human resource management – in al deze fundamentele gebieden van moderne zaken beginnen vrouwen de eerste rol te spelen, en we staan ​​nederig de teugels aan hen over..

Niet alles is echter zo hopeloos. Mannen kunnen veel puur vrouwelijke technieken lenen – en in dit geval best bereid zijn om te concurreren met de schone seks. Veel beroemde sociologen noemen deze symbiose van mannelijk en vrouwelijk gedrag de meest succesvolle managementstrategie..

Kijk welke methoden ze gebruikt om je te verslaan (of het nu een carrière of een relatie is). Misschien zullen sommigen van hen u niet zo dom en schaamteloos lijken dat ze niet kunnen worden geadopteerd..

Ze verlangt niet naar macht

De rol van de grijze kardinaal wordt aan vrouwen veel gemakkelijker gegeven dan aan ons. Aanvankelijk is ze veel minder dan jij, vereist volledige gehoorzaamheid van alle mannetjes in de kudde. Daarom is het voor een dame belangrijker dat de dingen precies worden gedaan zoals ze heeft besloten, en zelfs formaliteiten zoals rangen, posities en lofzangen ter ere van haar zijn een orde van grootte minder bezorgd. Daarom is een vrouw ideaal voor de rol van een bekwame poppenspeler onder een officiële heerser: zonder complexen en jaloezie programmeert ze zijn acties, gewillig in de schaduw te blijven.

Ze spreekt beter

Nee, leuzen schreeuwen op het podium, de menigte inspireren en parlementen schudden, het zal onze vloer verlaten. Dit is een simpele zaak: je hebt gewoon een krachtige keel nodig, veel enthousiasme en een verstandige speechwriter. Ze is veel meer geïnteresseerd in het programmeren van een eenzame gesprekspartner in een privé een-op-eengesprek. Het hele verbale arsenaal van de dames wordt gebruikt: het vermogen om sneller woorden uit te spreken, vaker met intonatie te spelen, een valse bereidheid om toe te geven aan de gesprekspartner en hem zo te overtuigen dat hij zelf een beslissing heeft genomen, die voorzichtig in zijn hoofd werd geschoven een uur geleden.

Ze profiteert van haar aantrekkingskracht

Wanneer droeg u voor het laatst een strakke broek bij belangrijke onderhandelingen? Of in ieder geval een overhemd dat bij je ogen past? Ondertussen zorgt de externe aantrekkelijkheid van een persoon voor meer vertrouwen in zijn woorden en professionaliteit, ongeacht het geslacht van het publiek. Beeldmakers hebben deze waarheid al bij mannelijke politici geboord. Alle anderen zijn nog steeds naïef van mening dat het onder hun waardigheid ligt..

Ze houdt meer van mensen

Vrouwen letten eerder dan wij op het uiterlijk, de kleding, de manieren en de gewoonten van de mensen om hen heen – simpelweg omdat ze meer geïnteresseerd zijn in het bestuderen en onderzoeken van mensen. Ze zijn ook geïnteresseerd in de details van het persoonlijke leven van iedereen in de buurt: de gezondheid van kinderen, het gedrag van honden en in welke kleding de neef van de secretaris trouwde – met of zonder lijfje. Ze hebben daardoor meer informatie over medewerkers, buren en kennissen dan jij..

Ze is geweldig in vleiend

Vleierij is een wapen met een verschrikkelijke kracht, en jij en ik begrijpen dat heel goed. Maar alleen leden van enkele regerende partijen en vrouwen zijn in staat om moed te verzamelen en een loflied te uiten dat onberispelijk is in hun sycofantie..

– Je hebt trouwens helemaal gelijk, we hebben een nieuwe koelkast nodig.

– Um … Ik? Rechtsaf? Welke koelkast? Toen ik het zei?

– Ja natuurlijk! Onthoud dat je in Valya’s datsja zei dat de onze groenten invriezen. Herinner je je het niet meer? Nee? Ik zei toen dat dit onzin is, hoewel je in het algemeen nooit met je in discussie moet gaan als het om het huishouden gaat. Je hebt een absoluut geweldige flair voor dit bedrijf.!

“Verdomme, ik weet het niet meer …

– Je bent zo bescheiden, je wilt me ​​nooit laten zien dat ik me als een dwaas gedroeg … Schat, ik ben zo dol op je!

Ze ontwijkt de concurrentie gemakkelijker.

Stel je een bokser voor die, terwijl hij in de ring stapt en peinzend zijn beestachtige tegenstander onderzoekt, zegt: „Luister, jongen, gaan wij als kinderen elkaars gezicht met onze vuisten verwennen? Laten we maar beter naar beneden gaan en samen de muilkorven van al die gekibbel in het orkest stoppen? ‘ Je vindt het grappig, maar zo gedraagt ​​een vrouw zich vaak. Wanneer een sterke persoonlijkheid in het gezichtsveld verschijnt, ziet ze in haar vaak geen onvermijdelijke rivaal om mee te vechten, maar een uitstekende gevechtseenheid, waarmee het gemakkelijker zal zijn om alle levende wezens om haar heen te vertrappelen..

Ze laat haar emoties gemakkelijker zien.

Emoties zijn besmettelijk. Men lacht – iedereen lacht, iemand geeuwde – iedereen werd aangevallen door slaperigheid. Vrouwen proberen hun emoties niet te verbergen als iets obsceens en gemakkelijk hun humeur over te brengen op iedereen in de buurt. En tegelijkertijd rolt ze een pakket met haar voorstellen op, dat niet beter zou zijn dan die van jou als je wat emotioneler zou praten.

Haar gezond verstand prevaleert vaak boven principes.

Paradoxaal genoeg zorgt de neiging om logisch te denken ervoor dat mannen zich vaak onlogisch gedragen. We hebben de neiging om voor elke situatie actieprogramma’s te maken. Als we bijvoorbeeld gopherjagers zijn en we gophers zien, slaan we ze met een stok op de achterkant van de nek. Als we dit honderd keer hebben gedaan, zullen we hetzelfde doen op de honderd en de eerste, en we zullen niet worden tegengehouden door het feit dat de gopher blauwe ogen had en een kleine kroon op zijn kop. Vrouwen laten zich minder leiden door het programma, maar eerder door de situatie. En vaak is dit een winnende strategie, hoewel het de reputatie creëert dat de eerlijke seks vluchtig en onvoorspelbaar is..

Ze is minder bang om een ​​trut te zijn dan jij bang om een ​​klootzak te zijn

De reputatie van een teef bederft op geen enkele manier de professionele vooruitzichten van de dame. Integendeel, algemeen wordt aangenomen dat het de teef is die de ster van de vrouwencompetitie is die erin is geslaagd de trage vrouwelijke plooibaarheid te overwinnen en de beestachtige greep heeft die nodig is in moderne zakelijke omstandigheden. Terwijl een reputatie als schurk en schurk de carrière van een man in een mum van tijd kan ruïneren.

Ze is de enige persoon en weet niet hoe ze in een team moet werken.

Ergerlijker dan vrouwenvoetbal is natuurlijk alleen vrouwenhockey. Dames weten helemaal niet hoe ze hun “ik” moeten opgeven en een tandwiel worden in een perfect werkende machine. En dit is de zwakte van vrouwencollectieven, maar de kracht van een alleenstaande vrouw, voor wie Ze altijd Zij is, en alle anderen zijn gewoon alle anderen. Daarom, waar een man een onaangename zaak voor hem zal verdragen, zal een vrouw, als het in het belang van het team is, haar eigen spel verkiezen met de maximale winst voor haar..

Ze is slechter in het vergeven

Een lang geheugen bij vrouwen is beter ontwikkeld dan bij ons – olifanten zullen jaloers zijn. Alle fouten en tekortkomingen, alle beledigingen en tactloosheid gepleegd door anderen, gaat het meisje mentaal in een heel zwart notitieboekje – niet om ooit wraak te nemen, maar om goed te weten waartoe deze of die persoon in staat is. Twintig jaar van je nederige kloosterleven zal niet uit haar geheugen wissen dat je op je derde date met de serveerster flirtte. Maar een vrouw stapt veel minder vaak op een hark dan jij, en vertrouwt opnieuw iemand die niet vertrouwd had mogen worden.

Ze is niet bang om zwak over te komen

De sysadmin antwoordt met saaie nederigheid de jongedame wat voor soort doos het is en met welke knop nooit gepord mag worden. Medewerkers van het mannelijk geslacht bedanken ondertussen de hogere machten voor het feit dat ze geen vrouw zijn. Overigens begrijpen ze zelf niet helemaal hoe de box werkt, maar in zo’n schandelijke omstandigheid zou het nooit bij hen opkomen om in het openbaar te tekenen. Daarom kunnen vrouwen die meestal niet aarzelen om vragen te stellen, toegeven dat ze niets begrepen en om opheldering in eenvoudige bewoordingen vragen, vaak beter met nieuwe taken om. En omdat ze verdwaald zijn, wenden ze zich kalm tot de inboorlingen met het verzoek om de weg te wijzen, en sterven ze niet aan scheurbuik en uitputting op de verwarde kruispunten van Zhulebin.

Ze heeft minder seks nodig

Het maakt niet uit hoe moderne meisjes opscheppen over hun passie en sexappeal, in deze kwestie zijn ze niet geschikt voor ons. Het verschil in onze seksuele behoeften werd nauwkeurig beschreven door Stephen Fry in zijn roman “The Hippopotamus”. “Ik wil dat mensen een simpele waarheid accepteren: mannen houden van seks, maar vrouwen niet. Als mijn vrienden dit horen, beginnen ze meteen ruzie te maken. Ze verzekeren dat anonieme aansluiting een complete klootzak is; nog maar twee dagen geleden kregen ze een man met een kont als die van Mel Gibson en alles werd daar nat. Twee dagen geleden? Hoe zit het met twee minuten? Hoe zit het met elke opgezwollen minuut van elke verdomde dag?! ” Daarom kunnen we bij het communiceren met bijna elke vrouw niet stoppen met nadenken over wat voor soort beha ze draagt ​​en of ze de positie van bovenaf leuk vindt. Nee, “denken” is niet helemaal een correct werkwoord. We voelen deze vraag gewoon in ons, het leeft daar naast de nieren, ribben en dingen die testosteron produceren. En ja, we willen ze een plezier doen. Iedereen, zonder uitzondering: dik, getrouwd, hysterisch en lesbisch! Daarom geven we er zo vaak aan toe als het niet de moeite waard is om toe te geven..

Ze vraagt ​​gemakkelijker om vergeving

Schuld toegeven is altijd een mislukking. En als we niets tolereren, is het een nederlaag. Een vreselijk ritueel “om vergeving vragen” voor een man is altijd een krachtmeting (vooral als je je bij een andere man moet verontschuldigen). Voor de meeste vrouwen is het vragen om vergeving net zo gemakkelijk en natuurlijk als niezen. Ze voeren deze handeling mechanisch uit, bijna zonder na te denken..

Ze is voorzichtiger

Degenen die geen risico’s nemen, drinken niet alleen champagne, maar ook kaliumcyanide. We waarderen de winnaars die niet bang waren om risico’s te nemen zeer. Maar vergeet niet dat een groot deel van de grond bestaat uit de overblijfselen van degenen die ook risico liepen, maar veel minder succesvol. Een vrouw is minder roekeloos dan een man, vooral als het gaat om het lot van mensen voor wie ze verantwoordelijk is.

Ze gehoorzaamt gemakkelijker

Het gevoel van eigenwaarde van vrouwen is veel minder afhankelijk van de trede van de sociale ladder waarop ze staan. Bovendien betekent ondergeschiktheid voor hen veel minder dan voor u en mij: de zinsnede ‘de baas heeft altijd gelijk’ lijkt hen een zeer dubieuze uitspraak. Wanneer een superieur in de kamer verschijnt, neemt de vrouw geen gebogen en geperste houding van onderwerping aan, haar houding en gebaren veranderen nauwelijks, afhankelijk van of ze met de conciërge of de president spreekt. Daarom is de stress van het onderdanig moeten zijn aan vrouwen vrijwel onbekend..

Ze is vriendelijker

Vrouwen lopen over het algemeen niet graag op lijken. En het punt is niet bij hoge hakken, maar in het feit dat de aanblik van verslagen en vernietigde vijanden hun hart veel minder behaagt dan het jouwe. Een slachtoffer achtervolgen, het afmaken, is niet het karakter van een dame. Als de vijand geen gevaar meer vormt, kan een aanzienlijk aantal dames zelfs met hem sympathiseren. Dit is hoe een man zich een ideale wraak voorstelt: “Ik sta met een pistool over de verslagen schurk, langzaam, weelderig richtend en een kogel tussen zijn ogen plantend. Alles, dit is geluk. Je kunt nog steeds het hart eruit trekken en verslinden, maar dit zijn al details. ” De ideale wraak van een vrouw ziet er anders uit: “Ik loop het avondfeest uit, vergezeld van een fabelachtig knappe miljonair, en bereid me voor om in een stralende limousine te stappen. Dan passeert een schurk langs de straat – veertig kilo te zwaar, in krulspelden, met een touwtje, waaruit een fles kefir steekt. Na een vriendelijke knuffel en een gesprek, waarin blijkt dat de slechterik haar man verliet, ze uit haar werk werd gezet en houtluizen begonnen in huis, zette ik haar op een baan als secretaresse bij een partnerbedrijf en geef haar het telefoonnummer van mijn schoonheidsspecialiste. ” Als gevolg van vijandschap en wraak geeft een vrouw veel minder energie dan een man. Ze is natuurlijk in staat tot zowel gemeenheid als kwaad, maar het is niet typisch voor haar om serieuze risico’s te nemen ter wille van een kortstondige overwinning op de vijand..

Kevin Connor