Antwoorden van vrouwen op vragen van mannen

Ogenschijnlijk eenvoudige en begrijpelijke dingen kunnen voor het andere geslacht vaak overkomen als een onverklaarbaar natuurverschijnsel, en ze moeten worden uitgelegd.

Waarom probeert een vrouw haar minnaar bij haar vrienden weg te rukken? En niet alleen van vrienden. Van tv, krant, computer.
Ze heeft meer communicatie nodig dan je denkt. Kijk naar de kinderen. Jongens spelen bijna altijd in grote groepen, terwijl meisjes heel comfortabel samen spelen. En volwassen meisjes waarderen de vertrouwensrelatie met een partner echt, en iedereen die zijn aandacht afleidt, wordt niet aan een team toegewezen, maar aan concurrenten..

Waarom vrouwen niet zo dol zijn op anale seks?
Het doet pijn omdat. En niets kamagra bestellen meer. Iemand vindt het echter vast ook leuk. Ieder van hem – iemand en verrukt met de zweep

Kunt u zich laten meeslepen door een getrouwde man??
Nee nooit. Ten eerste, als hij bereid is zijn vrouw dit aan te doen, dan zijn er geen garanties dat hij later niet hetzelfde met mij zal doen. Ten tweede brengen ontmoetingen met een getrouwde man vaak teleurstelling en pijn met zich mee, en ik realiseerde me lang geleden dat mijn kalmte en goed humeur honderd keer belangrijker zijn dan twijfelachtige relaties..

Wat te zeggen tegen een vrouw in bed?
“Kom op, alleen, alleen. “- zoals Mikhalkov in “Station voor twee” 🙂 Misschien de heldin
Gurchenko vond het leuk, hoewel het, afgaande op de reactie, onwaarschijnlijk was. En voor mij – wat hij zelf zou willen horen, vertel het haar dan, laat haar begrijpen hoe sexy, mooi, begeerlijk ze is. Alleen zonder vulgariteit en onbeschoftheid Hoe voel je je over orale seks?
ik vind het leuk.

Wat vind je van seks met een condoom??
Prima. Vrouwen voelen helemaal niet of een man een condoom gebruikt, dus dit heeft op geen enkele manier invloed op seksuele gevoelens. Al dit gedoe met hem is een beetje schokkend, maar wat kun je eraan doen??

Zal je teleurgesteld zijn als een man geen orgasme bereikt??
Ja. Het lijkt mij dat het in dit geval moeilijk zal zijn om mijn teleurstelling te verbergen. Misschien zet ik hem niet aan? Of doe ik iets verkeerd? Hoewel ik bij dit alles begrijp dat het uitblijven van een orgasme bij een man niet noodzakelijk mijn schuld is. Overigens hecht ik hier nauwelijks belang aan als dit een op zichzelf staand geval is. Maar als het systematisch wordt herhaald. Ik weet niet of ik een relatie met zo iemand kan blijven onderhouden..

Word je opgewonden door de aanblik van een naakte man op een naaktstrand??
Nee. Niet erg opwindend als het helemaal naakt is. Ik weet niet wat het probleem is, maar ik voel me veel meer aangetrokken tot tenminste een kleine geklede man. Over het algemeen vind ik het leuk als hij een spijkerbroek, trui of een soort mint T-shirt draagt. Als hij “hoe dandy londen gekleed is”, het is een lust voor het oog, maar enigszins seksueel ontmoedigend.

Wat je het meest opwindt aan een man?
Intelligentie en zelfvertrouwen. Dit kan me met ingewanden kopen! Maar als hij saai is. Het lijkt me echter dat een echt slimme man altijd gevoel voor humor heeft..

Wat voor soort mannen heb je extern een hekel aan?
Baard. Maar niet dat ze het niet leuk vinden (ik hou van Anthony Edwards, Dr.Green van “Ambulance”) – Ik kan me gewoon niet voorstellen hoe je ze kunt kussen. Over het algemeen heb ik geen vooroordelen over het uiterlijk van een man. Het belangrijkste is om geen freak te zijn. Over het algemeen is het in dit opzicht gemakkelijker voor mannen. Hun uiterlijk wordt niet dagelijks geëvalueerd voor presentatie, zoals het geval is bij vrouwen.

Waarom draaien vrouwen “dynamo”?
Persoonlijk denk ik dat niet “wie een vrouw eet, danst hij haar”, maar veel mannen zijn er zeker van dat ze het recht hebben om ergens op te rekenen na een bos bloemen of een avond in een restaurant. En als ze worden geweigerd

– van streek raken, als kleine bedriegers die zelf om hun vingers zijn gedraaid. Ze lijken er diep van overtuigd te zijn dat een vrouw zichzelf geeft “voor voedsel”. Voor mannen met deze houding zou ik adviseren om recht op Tverskaya te stampen. Daar kunnen ze hun geld doelbewust uitgeven.

Maken vrouwen nep-orgasme?
Veel vrouwen doen dit. En heel vaak. Blijkbaar omdat voor ons een orgasme niet het doel is van intimiteit. Maar mannen hebben hun eigen psychologie, en soms is het gemakkelijker om een ​​orgasme te simuleren dan uit te leggen waarom het niet zo belangrijk voor je is. Of je wilt gewoon zo snel mogelijk afstappen als de seks niet lukt of moe is. Voor mij persoonlijk is een orgasme geen voorwaarde om te genieten van seks met een geliefde. Ik zie hier geen grote tragedie in en ik behandel het veel lichtzinniger dan mannen, die zeer nauwgezet zijn in deze kwestie..

Waar zijn vrouwen bang voor in bed?
Gebroken condoom.

Waar denken vrouwen aan tijdens intimiteit?
“Wanneer zal het eindigen??!”- als je niet van seks houdt. Eigenlijk denken we aan hetzelfde als jij: “Het is geweldig! Ben ik sexy genoeg? Oh hoe goed hij is!”. Of we denken helemaal nergens aan en vliegen gewoon weg. Je kunt nog steeds dromen, maar persoonlijk, als ik met één man in bed lig, kan ik me nooit iemand anders in zijn plaats voorstellen. Ik kan me een andere situatie voorstellen, maar geen andere man. Ik kan niet instaan ​​voor de rest van de vrouwen.

Waarom vrouwen zelden het initiatief nemen?
Er zijn verschillende vrouwen. Maar blijkbaar omdat ze bang zijn voor hun verlangens, die hun genoeg lijken “verachtelijk”. Of ze zijn bang om te laten zien dat ze van een man houden, tk. diep overtuigd dat hij zo’n vrouw niet meer zal respecteren en onmiddellijk zal vertrekken, aangezien ze gek op hem is. We spelen allemaal een kleine rol in het stuk “De man is de jager, de vrouw is het slachtoffer. “. En het stereotype van een slachtoffer dat altijd in de verdediging staat, verhindert haar op zijn minst een beetje een jager te zijn..

Houden vrouwen van de rijken??
Het lijkt mij dat de mythe dat vrouwen (niet prostituees) van de rijken houden, is bedacht door luie zwakkelingen. In feite houden vrouwen niet van rijke mannen, maar van sterke mannen die iets hebben kunnen bereiken en blijven handelen. Vrouwen houden niet van geld, maar van die kracht in een man, die hem zo maakte: rijk, betrouwbaar, sterk, zelfverzekerd en in staat om te beschermen.En als een man gelooft dat hij alleen geliefd is om zijn geld, dan is zo’n man echt geen heeft langer iets om van te houden … En ik zou hem aanraden om er niet al te zeker van te zijn dat de vrouw nergens heen gaat, want volledig afhankelijk van zijn financiën. Dit is niet waar. Ze deed het tenslotte zonder jou.

Waarom vertrekken vrouwen??
Wees een man. Sterk, zachtaardig, zorgzaam en liefdevol. En ze zal nooit weggaan 🙂 Maar over het algemeen is het allemaal zo individueel. Ik kan alleen maar zeggen waarom ik wegging.

Ik ging weg omdat hij me sloeg.
Het was zo onverwacht! Noch pijnlijk, noch eng – wild en onbegrijpelijk. Alles in mij werd onmiddellijk uitgeschakeld voor deze man. Meteen! In een oogwenk werd alles oninteressant en wilde het geen herhaling. Ik weet dat sommige stellen deze komedie beoefenen, gevolgd door geklungel en gehuil: “Lieverd, nooit meer!”, met dure geschenken, wroeging en daaropvolgende herhaling van de hele scène. Iemand past het, maar deze Italiaanse film is niet voor mij.

Ik ging weg omdat het infantilisme van mijn partner me te pakken had.
Ik ben van nature geen mama. En ik kan niet zo goed met zwakkelingen als met tirannen zijn. Het is alleen dat de eerste optie niet zo radicaal is en in eerste instantie met succes wordt gemaskeerd door tederheid en romantiek..

Ik ging weg omdat ik me slecht voelde in bed.
Wat valt er nog meer uit te leggen? Ik heb het niet uitgelegd. Het zou hem alleen maar pijn doen – mannen zijn te kwetsbaar als het om seks gaat..

Ik ben weggegaan uit domheid, want, moe van het dagelijkse leven, wilde ik sissende gevoelens, ik wilde spelen “voor altijd breken”, maak hem bang en laat hem lijden, met heel zijn hart om mij terug te willen. Ik heb het niet teruggestuurd 🙂 En het was moeilijker voor mij om terug te spelen dan ’s nachts in mijn kussen te huilen 🙂

Ik ging weg omdat ik gewoon niet meer verliefd was.
Ik verveelde me. Ja, blijkbaar en hield niet allemaal hetzelfde. Het lijkt me dat als een vrouw vertrekt, ze nooit van jou is geweest.

Kevin Connor