Aromatische oliën die de potentie verhogen

Inhoud

Ze zeggen dat etherische oliën van afrodisiacum de nacht van de liefde kunnen opfleuren, zelfs voor de saaiste kantoorbediende. Hoe essentiële oliën de potentie beïnvloeden en hoe ze toe te passen, vertelde Olga Atakulieva, een revalidatiearts, aromatherapeut, ons..

Essentiële oliën die de potentie beïnvloeden, de gevoeligheid verhogen, worden genoemd afrodisiaca, namens de Griekse godin Aphrodite. Volgens de legende droeg Aphrodite een riem gemaakt van bepaalde kruiden, waarvan de geur zelfs de goden kon prikkelen. Er zijn ook oliën die het libido verminderen. Ze heten anafrodisiaca.

Hoe een afrodisiacum werkt

Stoffen van aromatische oliën via het reukcentrum werken in op de hypofyse. Dat geeft op zijn beurt een impuls door aan de geslachtsklieren. Als gevolg hiervan worden de geslachtsklieren ingeschakeld en neemt de gevoeligheid of opwinding toe..

Lees ook:

Mannelijk en vrouwelijk

Aromatische oliën voor mannen en vrouwen zijn bekend. Als een vrouw verlangen bij een man wil opwekken, wordt haar aangeraden om te gebruiken oliën voor vrouwenylang-ylang, geranium, roos, jasmijn. Het is voldoende om een ​​van de vermelde oliën in verdunde vorm op de pols of achter het oor aan te brengen. Olie, die in de poriën komt, begint te werken met de talg- en zweetklieren, op een speciale manier combineert het met het lichaam, creëert een hele pluim van feromonen en wekt aantrekkingskracht op bij het andere geslacht. Tegelijkertijd ruik je niet zoals na het gebruik van parfum, en nog meer: ​​je raakt van je voeten met je aroma..

Als je een bad neemt met afrodisiacumoliën voor een romantische ontmoeting, dan zal je hele lichaam verzadigd zijn met de componenten van de olie en zul je zelf worden als een geurige bloem, als een wolk van iets moois, moois, aangenaams.

Voor een man, om de seksuele interesse van een vrouw op te wekken, zodat ze hem sensueler aankijkt, zullen ze passen mannelijke afrodisiacapatchouli, vetiver, sandaal. Deze oliën werken met het mannelijke endocriene systeem.

Lavendel hoewel het geen afrodisiacum is, heeft het een ontspannend en rustgevend effect. Een persoon zal na een dag hard werken meer geneigd zijn tot oprechte gesprekken en de avond voortzetten..

Voor het aromatiseren van de kamer is het beter om composities van mannelijke en vrouwelijke oliën te gebruiken. bijvoorbeeld, ylang-ylang past goed bij sandelhout, en met jasmijn wordt gecombineerd patchouli.

Lees ook:

Hoe correct toe te passen

Voor toepassing op de polsen of achter het oor de olie moet verdund worden gebruikt. Voor verdunning is cosmetische olie vereist. Het kan druivenpitolie, tarwekiemolie of notenolie zijn. Voor een theelepel van dergelijke olie zijn niet meer dan 1-2 druppels etherische olie nodig. Oliën zoals ylang-ylang of geranium hebben een sterke geur, dus het is het beste om ze 1 druppel per theelepel te verdunnen. Je kunt aromatische oliën verdunnen met alcohol, maar dan neemt de vluchtigheid toe en zal het delicate aroma van de etherische olie snel verdwijnen.

Een bad nemen, 5-10 druppels etherische olie zijn voldoende. Maar het is absoluut noodzakelijk om een ​​emulgator te gebruiken waarin de olie moet worden opgelost. Gewoon of zeezout, melk zal dienen als emulgator. Als je melk verdunt met honing en vrouwelijke afrodisiaca toevoegt, krijg je een Cleopatra-bad.

Voor het aromatiseren van de kamer Doe 2-3 druppels olie in de aromalamp. Kies een lamp zodanig dat de afstand van de basis tot het reservoir niet groter is dan 12 cm De ideale afstand is 10 cm Onverdunde olie kan rond het bed op het kussen worden gedruppeld.

Een optie om afrodisiaca te gebruiken is een geurkaars. Maar er moet aan worden herinnerd dat een kaars die natuurlijke ingrediënten bevat, niet goedkoop kan zijn. Als je wat handwerk wilt doen, kun je zelf een kaars maken door paraffine te smelten en er etherische oliën aan toe te voegen..

Lees ook:

Waarschuwingen

Hoewel afrodisiaca minder snel allergische reacties veroorzaken dan andere oliën, is het raadzaam om erachter te komen of u daarvoor allergisch bent voordat u de olie gebruikt. Om dit te testen, brengt u ongeveer een halve dag een beetje verdunde aroma-olie aan, net onder de elleboog, onder een pleister. Zie je een rode vlek op de plaats van aanbrengen, dan is deze olie niet geschikt voor jou en mag deze niet gebruikt worden. Mee eens, het is niet erg prettig als je op de mooiste momenten een ondraaglijke jeuk achter je oor voelt. Als je je geliefde of geliefde hebt uitgenodigd voor een romantisch diner en je een aromalamp wilt aansteken, is het toch beter om dit aroma op de een of andere manier in een gewone huishoudelijke omgeving te proberen..

Overdrijf het niet. Het is raadzaam om niet meer oliën te gebruiken dan wordt aanbevolen, omdat dit het tegenovergestelde effect kan hebben. Iemand die begint te stikken in een wolk van aroma’s, wil waarschijnlijk niet meer dan een wandeling in de frisse lucht..

Vergeet niet dat elke aromatische olie op een bepaalde manier het lichaam beïnvloedt. Geranium verlaagt bijvoorbeeld de bloeddruk. En als je het in de nacht van de liefde overdrijft met geraniumolie, kun je een ongewenst effect veroorzaken. Als de druk daalt, voelt u of uw partner zich kalm, slaperig en niet bereid om actie te ondernemen. Dezelfde geranium heeft een andere naam, ‘earhopper’, omdat deze olie de drainagefunctie vergroot. Het zal niet erg prettig zijn als je tijdens een gesprek een hoestbui krijgt..

Voordat u aroma-olie gebruikt, moet u informatie vinden en lezen over de indicaties en contra-indicaties ervoor..

Kevin Connor