Artsen vertelden hoe ze de potentie konden vergroten met een zittende levensstijl

Foto: portaal van de burgemeester en de regering van Moskou / Denis Grishkin

Endocrinoloog-uroloog Evgeny Grekov vertelde Moskou 24 over hoe de potentie te vergroten met een zittende levensstijl tijdens de coronaviruspandemie.

De specialist raadt het eten van reuzel en ander eiwitrijk voedsel aan. "Reuzel is een bron van glutathionperoxidase, een antioxidant. Vette en eiwitrijke voedingsmiddelen versterken de afweer van het lichaam. Hoe meer cholesterol in de voeding, hoe hoger de immuniteit en de sperma-activiteit.", – legde de specialist uit.

Grekov zei dat cholesterol een bouwstof is voor testosteron en oestrogeen. "Het stijgt waar weinig van deze geslachtshormonen worden gesynthetiseerd. De redenen voor de schending van een afname van de productie van testosteron en oestrogeen kunnen verschillen: zwaarlijvigheid tegen de achtergrond van een afname van de mobiliteit, hormonale, stofwisselingsstoornissen of voedingstekorten aan ijzer, zink en koper", – zei Grekov.

Volgens de expert zijn reuzel met knoflook, zuurkool met uien, vis, garnalen en kruiden, vooral peterselie, zeer geschikt om de seksuele activiteit bij zowel mannen als vrouwen te verhogen..

Natalya Kruglova, een voedingsdeskundige, lid van de Nationale Vereniging van Diëtisten en Voedingsdeskundigen van Rusland, beveelt op haar beurt een zorgvuldige benadering aan bij het gebruik van vet voedsel.. "Tijdens een zittende levensstijl is het heel gemakkelijk om de calorienormen te overschrijden en meer te eten dan het lichaam werkelijk nodig heeft. Daarom, als er voedingsmiddelen zijn die verzadigde vetten bevatten, inclusief reuzel, dan is het zeer beperkt, ongeveer 20-30 gram voor de hele dag.", – benadrukte Kruglova.

Als alternatief raadt een diëtist het gebruik van plantaardige vetbronnen aan, die ook een positief effect hebben op de potentie, maar niet te zwaar zijn in zelfisolatiemodus..

"Vetten zijn echt nodig voor de synthese van geslachtshormonen. Reuzel bevat ook meervoudig onverzadigde vetzuren, maar ik zou me concentreren op plantaardige vetten in de voeding, zoals plantaardige ongeraffineerde oliën, ongeroosterde noten en zaden", – merkte Kruglova op.

Moskou straten leeg vanwege coronavirus

Op 29 maart legde de burgemeester van Moskou Sergei Sobyanin beperkingen op aan het verkeer in de stad om de grootschalige verspreiding van het coronavirus te voorkomen..

Kevin Connor