Beginnersgids voor het mengen van modafinil en alcohol

Waarom Modafinil mengen? & Alcohol?

Ondanks dat ze vrijwel de tegenovergestelde effecten hebben, worden modafinil en alcohol soms gemengd.

Hier zijn enkele van de belangrijkste scenario’s waarin alcohol en modafinil zich in het lichaam kunnen mengen.

Exclusief aanbod voor al onze lezers: ModafinilXL biedt een gratis proefpakket van generieke modafinil uit India die per post rechtstreeks aan uw deur wordt bezorgd. Het'is al in je winkelwagentje >>>

Modafinil is een uitstekend product; het geeft me echt cialis een extra boost als ik twee banen heb; een late nacht baan. Het helpt ook mijn humeur en algeheel welzijn. Geen bijwerkingen, werkt als een tierelier.

1. Energie boosten vóór een evenement

Ben je ooit van een bijzonder lange werkdag afgekomen, moe en klaar om naar bed te gaan, maar had je eerder plannen om naar een bruiloft of feest te gaan? De meesten van ons hebben dat, en er is een serieuze motivatie voor nodig om op te ruimen voordat we de nacht in gaan.

Modafinil biedt een uniek voordeel in deze situaties.

Als een eugeroïcum bevordert modafinil de waakzaamheid in de hersenen. Hoewel het’is geen vervanging voor slaap, het kan het enkele uren uitstellen. Hierdoor kunnen mensen opblijven en evenementen bijwonen die ze ofwel niet doen’niet willen missen, of gewoon kunnen’t vanwege sociale verwachtingen met vrienden en familie.

In veel gevallen wordt tijdens deze evenementen alcohol geserveerd, wat zou betekenen dat de alcohol en Modafinil uiteindelijk in het lichaam vermengen.

2. Om de hele nacht op te blijven

Sommige mensen nemen zelfs modafinil terwijl ze’bent al op een feestje om ze ’s nachts wakkerder te maken.

Dit is iets dat steeds populairder wordt op clublocaties en muziekfestivals waar de hele nacht tot in de vroege ochtend muziek wordt gespeeld.

Dit veroorzaakt waarschijnlijk een interactie met alcohol en modafinil en kan in sommige gevallen leiden tot het mengen van modafinil met andere verbindingen of illegale stoffen.

3. Onbedoeld door iets te drinken na een dag Modafinil

Modafinil en alcohol worden soms ook onbedoeld gemengd.

Veel mensen gebruiken modafinil om een ​​zwaar project door te komen, of dagelijks om aandoeningen zoals narcolepsie of ADHD te behandelen. Anderen beschouwen het als een verhoging van de algehele productiviteit en waakzaamheid.

Als de dag voorbij is, kun je ervoor kiezen om daarna een paar drankjes te gaan drinken met een paar collega’s of vrienden.

Modafinil’De lange halfwaardetijd betekent dat het het grootste deel van de dag en tot in de vroege uurtjes in uw systeem blijft. Dit maakt het zeer waarschijnlijk dat alcohol en modafinil zich in het lichaam zullen vermengen, ook al was het niet de bedoeling dat u ze zou mengen.

Hoe Modafinil werkt

Modafinil oefent zijn voordelen uit door de concentratie van neurotransmitters geassocieerd met het waakgedeelte van het centrale zenuwstelsel te verhogen.

Onze hersenen volgen van nature een cyclus van wakker zijn, gevolgd door een periode van slaperigheid.

Door de wakkere kant van dit proces te stimuleren, kunnen we lange tijd alert en gefocust blijven.

Modafinil verhoogt de concentratie van een stof genaamd orexin, die is belast met het stimuleren van de hersenen om een ​​waaktoestand te produceren.

Het neemt ook toe dopamine en noradrenaline, welke twee essentiële neurotransmitters in de hersenen zijn.

En tot slot verhoogt het de concentratie van histamine in de hersenen die ook betrokken is bij het proces van het stimuleren van het zenuwstelsel nervous.

Modafinil & Alcohol bevindt zich aan weerszijden van het spectrum

Verbindingen met psychologische effecten vallen meestal ergens op een spectrum tussen stimulerende en depressieve.

Modafinil kan zich ver aan de stimulerende kant van het spectrum bevinden, terwijl alcohol zich aan de depressieve kant bevindt. Ze bieden bijna tegengestelde effecten aan elkaar.

Terwijl modafinil stimulerende neurotransmitters verhoogt waardoor we ons alerter voelen— alcohol stimuleert ontspannende neurotransmitters waardoor we ons moe voelen.

Dit maakt de effecten van het mengen van de twee onvoorspelbaar. Het hangt ook sterk af van de individuele dosis van elk.

De gevaren van het mengen van Modafinil & Alcohol

1. Het veroorzaakt uitdroging

beide alcohol en modafinil bevordert waterverlies in het lichaam. Dit komt omdat het lichaam water moet gebruiken om ze te metaboliseren en af ​​te breken, en ook omdat het het waterverlies uit de nieren verhoogt in de hoop deze verbindingen sneller uit het lichaam te verwijderen.

Het mengen van de twee verbindingen kan de kans op uitdroging aanzienlijk vergroten.

2. Het kan de leverfunctie negatief beïnvloeden

Vrijwel alle verbindingen die het lichaam binnenkomen, worden op een gegeven moment door de lever gemetaboliseerd. De lever heeft tot taak actieve verbindingen om te zetten in inactieve metabolieten en deze voor te bereiden voor uitscheiding via het spijsverteringskanaal of de nieren.

Zowel alcohol als modafinil moeten door de lever gaan om te worden geneutraliseerd en voorbereid op eliminatie.

De lever heeft een reeks gespecialiseerde enzymen die de taak hebben dit te bereiken, de CYP450-iso-enzymen. Elke verbinding wordt gewoonlijk gemetaboliseerd door een of meer van deze enzymen.

Alcohol wordt afgebroken door enkele van de CYP450-iso-enzymen zoals CYP2E1 [1].

Modafinil, aan de andere kant, wordt gemetaboliseerd door een ander van deze enzymen, bekend als CYP3A4 [2].

Het kost veel energie om deze verbindingen in de lever af te breken.

wanneer alcohol & modafinil wordt tegelijkertijd gemetaboliseerd, het belast de lever om ze af te breken.

De lever is verantwoordelijk voor vele andere processen in het menselijk lichaam, waaronder vetmetabolisme, suikermetabolisme, hormoonactivering en -klaring, en de productie van belangrijke transporteiwitten in de bloedbaan. Het’s ook een primaire bron van maagenzymen die verantwoordelijk zijn voor het afbreken van het voedsel dat we eten in moleculen die klein genoeg zijn om te absorberen.

Als de lever te lang moet vertragen, of te vaak om zowel modafinil als alcohol uit het lichaam te verwijderen, kunnen er andere problemen ontstaan, waaronder een laag energieniveau, hormonale onevenwichtigheden, ontstekingen en een slechte spijsvertering.

Hoe de bijwerkingen van Modafinil te verminderen? & Alcohol

Als het heeft’t is nu duidelijk genoeg, we doen het NIET’T raden aan om modafinil en alcohol te mengen, maar als de twee zouden worden gecombineerd, zijn er een paar dingen die u kunt doen om de kans op bijwerkingen te verkleinen.

1. Verlaag de dosis van elk

De dosis die van elk van deze geneesmiddelen wordt ingenomen, zal de belangrijkste bepalende factor zijn voor het al dan niet’wordt het een negatieve reactie of niet?.

Als u van plan bent om deze medicijnen te mengen, zorg er dan voor dat u een kleinere dosis neemt dan normaal om complicaties te voorkomen. Dit geeft de lever de kans om op de hoogte te blijven van wat het moet doen en vermindert de kans op uitdroging.

Bovendien melden veel gebruikers dat wanneer deze verbindingen worden gemengd, ze veel gemakkelijker dronken worden. Dit komt waarschijnlijk door de lever’s onvermogen om ze veilig te verwerken.

2. Innemen met eten

Veel van de slechte ervaringen die zijn gemeld met het mengen van modafinil met alcohol op forums zoals Reddit, suggereren dat ze een lege maag hadden toen ze een of beide stoffen slikten.

Dit komt heel vaak voor bij gebruikers van modafinil, omdat een van de meest voorkomende bijwerkingen een lage eetlust is.

Als je de hele dag zonder eten gaat en dan alcohol gaat drinken op een lege maag, dan’u zult hoogstwaarschijnlijk zeer snel dronken worden en waarschijnlijk ook een slechte ervaring hebben door misselijkheid en braken.

Het hebben van wat voedsel in de maag vertraagt ​​de opname van beide verbindingen en geeft het lichaam de voedingsstoffen die nodig zijn om de belasting van de lever en de hersenen als reactie op deze stoffen te beheersen.

3. Drink veel water

Zoals vermeld, bevorderen zowel alcohol als modafinil uitdroging in het lichaam. Dit kan een ernstige aandoening zijn als het te lang niet wordt gecontroleerd.

De beste manier om dit te vermijden, is door veel water te drinken terwijl u modafinil en alcohol gebruikt.

Veel mensen vermijden water terwijl ze modafinil of alcohol consumeren, omdat ze hierdoor vaak moeten plassen. Dit is erg onverstandig omdat het lichaam om een ​​​​reden in grotere hoeveelheden water door de nieren dwingt. Als water niet’Als het wordt geconsumeerd, zijn de nieren niet in staat om de verbindingen uit het lichaam te verwijderen, wat zich kan ophopen en veel ernstiger gevolgen kan hebben.

In veel gevallen zal het lichaam overschakelen van het elimineren van verbindingen via de nieren naar het uit de zweetklieren in de huid duwen. Dit kan verschillende ongewenste huidaandoeningen veroorzaken, zoals psoriasis en eczeem.

Waar het op neerkomt:—drink voldoende water.

4. Don’t Meng ze vaak en neem hersteldagen

Het af en toe mengen van kleine hoeveelheden modafinil met alcohol vormt mogelijk geen ernstig risico voor het lichaam; langdurig gebruik echter zeker zal.

Het’is het belangrijk dat als u ervoor kiest om modafinil te mengen & alcohol, moet u dit niet elke dag of zelfs om de paar dagen doen.

Gedurende lange tijd kan een te grote belasting van de lever aandoeningen veroorzaken zoals een hoog cholesterolgehalte, hyperlipidemie, hartaandoeningen en diabetes.

Modafinil kater remedie

ik persoonlijk niet’t zoals het mengen van alcohol met nootropics de dag van, maar ik’Ik heb ontdekt dat noötropica een geweldige remedie tegen kater is. Hier’is waarom?.

Modafinil maakt het onmogelijk om enige vorm van vermoeidheid te voelen.

Na artvigil een nacht op de saus is het’Het is normaal om je leeg, uitgeput, weinig energie en lusteloos te voelen.

Katers en vermoeidheid gaan hand in hand. Niemand noch zij mama voelen veel energie wanneer ze’heb een kater. Het’is gewoon niet normaal. We voelen ons over het algemeen misselijk en moe. Zoals sommige ibuprofen, Gatorade, en een dutje is vereist.

Maar als je een beetje Modafinil aan die herstelmix toevoegt,’in staat zijn om dingen voor één dag aan beide kanten te verbranden.

Modafinil is een van de meest populaire smartdrugs voor de meerderheid van de bevolking. Lees onze beginner’s gids over het bestellen van modafinil in verschillende landen bij de beste online leveranciers!

Modafinil geeft je de mogelijkheid om de hele nacht in de saus te raken, de volgende ochtend wakker te worden en klaar te komen. Hier’Zo gebruik ik Modafinil graag nadat ik er de avond ervoor een heb geknoopt:

  1. Wakker worden zonder wekker. Slaap zo veel als je kunt.
  2. Pomp de vloeistoffen. Water, Gatorade, Pedialyte, enz. Hydratatie is de sleutel tot het bestrijden van een kater met smartdrugs.
  3. Haal wat te eten. Don’t focus op gezond. Focus op koolhydraten, vetten en eiwitten. Wij willen een leuke ‘baseren’ in je buik zitten. Ik heb de neiging om pannenkoeken te pakken met 4-5 roerei of een dubbele cheeseburger.
  4. Wacht 30 minuten na de maaltijd. Neem een ​​lange, warme douche. Duidelijke sinussen. Pop dan Modafinil. Zorg ervoor dat je het zo vroeg mogelijk in je systeem krijgt, voor de middag is beter.
  5. Stamp koffie de hele werkdag door.
  6. Blijf gehydrateerd. Laat die elektrolyten stromen.
  7. Eet eten. Don’mis geen maaltijden bij het bestrijden van een kater met Modafinil.
  8. Volgende dag uitslapen. Deze laatste stap is absoluut essentieel. U’Ik moet slapen in de vloeiende ochtend en je slaapschema resetten. Een kater bestrijden met Modafinil werkt, maar jij’de kaars aan beide uiteinden opnieuw branden.

Conclusie

Het mengen van modafinil en alcohol wordt niet aanbevolen, maar in sommige gevallen kan dit gepast zijn met zorgvuldige overweging en begrip van hoe deze medicijnen het lichaam beïnvloeden.

Wanneer de twee worden gemengd, neemt de kans op bijwerkingen van beide toe.

Black-outs, significante intoxicatie, misselijkheid / braken en visusstoornissen worden allemaal vaak gemeld bij het mengen van de twee.

U kunt deze bijwerkingen voorkomen door kleinere doses van zowel alcohol als modafinil te nemen, de hele week door hersteldagen te laten, veel water te drinken en ervoor te zorgen dat zowel de alcohol als modafinil met voedsel worden ingenomen.

Kevin Connor