De jouwe? Ontvang en teken

Was het maar mogelijk om het hoofd van Masha te nemen en het aan het lichaam van Katya te bevestigen. Nee, beter van Catherine Zeta-Jones. En om te koken als mama. Hiermee was het mogelijk om zoiets als lange winteravonden te verdrijven. Of het belangrijkste in het huwelijksleven – praten over high en orale seks (bij voorkeur tegelijkertijd)? En dan is er een wervelende romance met Lena, met wie je al twee weken kent.

Misschien bij haar stoppen? Wat als de volgende nog beter zal zijn?.

De sudderende hartstochten verstoren koelbloedige reflecties. Niks te maren. Terwijl je genoot van je emotionele impulsen, hebben we 10 criteria geformuleerd om ze met saai cynisme te beoordelen. Gebruikmakend van de ervaring van mannen die gelukkig getrouwd waren, en degenen die, onder druk van hormonen, per ongeluk naar de burgerlijke stand taxiseerden. Misschien begrijp je zelf nog steeds niet hoe serieus je deze keer bent, maar sommige nuances in je gedrag kunnen als symptomen dienen. Kijk of je minstens de helft van de onderstaande items kunt vinden.

1. Je offert voor haar op simpelweg omdat je er plezier in hebt

Rustige avond, langverwachte rust. Je zou nu welverdiend in je neus kunnen peuteren voor een uur of twee. Maar in plaats daarvan haal je twee kaartjes uit je zak voor het meest begeerde evenement voor je vriendin. Laten we zeggen, voor de presentatie van chocolade tegen cellulitis. Vroeger was je natuurlijk extreem romantisch om haar te plezieren, maar nu is het anders. Wat is het verschil? Je voelt je geen slachtoffer.

Vrijwillige weigering van stille mannelijke geneugten betekent helemaal niet dat je een trage groente bent geworden onder haar ijzeren sandalen. Het betekent alleen dat in je geest altruïsme egoïsme begint te verdringen. Dergelijke tektonische verschuivingen vinden plaats wanneer een persoon in de buurt is, over wie – aandacht! – je wilt oppassen. Voel je hoe alles loopt? De drang om voor een vrouw te zorgen is een symptoom van een aandoening die wordt genoemd "echt gevoel". Die, als ze alleen gelaten wordt, gemakkelijk in een chronische fase terecht kan komen "familie idylle". Goede keuze!

"Ik herinner me dat ik de finale van het WK Brazilië-Italië miste om te luisteren naar de uitvoering van het kinderkoor, dat werd geleid door de moeder van mijn vriendin, – herinnert Mikhail zich (34 jaar oud, 7 jaar getrouwd). – Met mijn toenmalige haat tegen kinderen en koorzang. Over het algemeen dacht ik dat de persoon voor wie ik daartoe in staat ben, de moeite waard is om twaalf of twee jaar bij hem te wonen.".

2. Stap naar links – en je geweten begint je te kwellen

Trouw zijn is een van de regels van het spel. Maar zelfs in het voetbal worden de regels overtreden – wat kunnen we zeggen over relaties! Zolang je er alleen maar in speelt, nee, nee, en je zult deze trouw breken. We weten allemaal hoe we ons in dit geval moeten gedragen – om de rest van het haar op ons hoofd te scheuren, smeek om deze monsterlijke fout te vergeven en hoop dat ze deze dramacirkel op het eerste gezicht zal nemen..

Het komt ook voor. Maar als je overweldigd wordt door ernstige gevoelens, liggen de zaken anders. Een korte dans met een vreemde, een lichte flirt, een vriendelijke kus roepen ineens een onevenredige storm van spijt, wroeging en schuld bij je op. Je bent onaangenaam omdat het voor haar onaangenaam was om het te zien. Je wordt gekweld door ervaringen vanwege haar ervaringen. En als ze kennelijk nooit van je grap te weten komt (die aflevering met de doofstomme masseuse), en je voelt je nog steeds ongemakkelijk, dan is dit een zeker teken dat je vrienden binnenkort kennis zullen maken met het werk van Citizen Mendelssohn..

"We ontmoetten Anya slechts zes maanden, toen ik in een vlaag van nostalgie besloot mijn ex te zien ”, herinnert Boris (31 jaar oud, 6 jaar getrouwd) zich. – Alles was erg onschuldig: hallo, hoe gaat het, doei. Maar mijn geweten organiseerde zo’n protestmars dat ik uiteindelijk alles biechtte aan Anya. Ik denk dat ik diep van binnen vermoedde dat we binnenkort als een wettig huwelijk zouden worden beschouwd, en ik wilde deze ontroerende gebeurtenis niet met geheimen verduisteren.".

Met haar kun je jezelf zijn

Zelfs in het meest goedaardige scenario moeten we soms een beetje onoprecht zijn. (Toegegeven, ik kook heerlijk? Denk je dat je vriend Vasya zijn vrouw bedriegt?) Maar als je constant je opmerkingen moet filteren, heb je hoogstwaarschijnlijk compatibiliteitsproblemen.

Als je haar in de meeste gevallen alles hetzelfde vertelt als je vrienden-kennissen, en alles hetzelfde doet als wanneer je alleen bent met jezelf, bedenk dan dat je goed opgaat in de ruimte. U kunt ontspannen – het betekent dat u na een paar jaar niet kaal zult worden van stress. Weet u zeker dat uw mening over de overdracht "ik mezelf" en uw gewoonte om thee van een schoteltje te drinken zijn kleine dingen die haar gevoelens voor u niet kunnen beïnvloeden.

"Alle meisjes met wie ik voor mijn vrouw danste, schrokken om de een of andere reden uit mijn grappen. En elke keer moest ik de prins van het bloed spelen om aan hun verwachtingen te voldoen. Van deze permanente herenshow begon ik boos te worden en stilletjes een hekel aan hen te hebben, – geeft toe dat de nu rustige Nikolai (28 jaar oud, 6 jaar getrouwd). ‘Ik kan mijn vrouw al die grappen vertellen die mijn vrienden aan het lachen maken. En, nog belangrijker, in dezelfde bewoordingen. Ze sterft misschien niet lachend, maar ze begrijpt dat. Over het algemeen is dit niet het belangrijkste.".

Zijn wie het meisje wil dat je bent, is als het spelen van een kort spel met aan het eind een sexy prijs. Maar jezelf zijn bij haar is een groot spel. Je kunt alles verliezen, maar je kunt iets belangrijkers winnen dan een onvergetelijk weekend onder de dekens.

4. Ze kan goed opschieten met je vrienden en familie.

Hoeveel hormonen de hersenen van een man ook verdunnen, de blik van zijn dierbaren blijft helder en kritisch. En als deze dierbaren eindeloos delicate gesprekken voeren over een slang die op zijn borst opwarmt, kan deze man beledigd en teruggetrokken zijn in zijn terrarium..

Ondertussen is het totale verlies van je vrouw uit je belangrijkste vriendenkring een slecht teken. En al het gepraat over het feit dat een echt gevoel, zoals een spruit, door het asfalt van boosaardigheid zal breken, is een veelvoorkomend dramatisch apparaat. Als iedereen – vrienden, familieleden en zelfs blinde mensen met een handicap in de metro – unaniem twijfels uit over je keuze, zou dit je aan het denken moeten zetten..

Iedereen weet natuurlijk niet dat ze het sap van een sinaasappel in een minuut door een klein gaatje kan zuigen, maar misschien denken ze groter? Iedereen kan het natuurlijk bij het verkeerde eind hebben, er zijn veel historische voorbeelden hiervan, maar statistieken zeggen dat de meeste vaker gelijk hebben. Kijk hoe Romeo en Julia eindigden: wie zichzelf niet vergiftigde, werd doodgestoken – in het algemeen stierf iedereen. En omgekeerd: als je een meisje moedig meeneemt naar gezinsvriendelijke evenementen, dan is ze van haarzelf, je kunt jezelf feliciteren met een goede keuze.

"Toen ik zag hoe weinig er in ons bedrijf is veranderd met de komst van Lena, voelde ik me alsof zij ook mijn oude vriendin was.", – Semyon is gelukkig (26 jaar, 3 jaar getrouwd).

Over het algemeen, hoewel we het niet hebben over de jaloezie van alleenstaande drinkende metgezellen die ervan dromen je terug te brengen naar de boezem van vrijheid, geloof de mening van geliefden.

5. Je pronkt met andere vrouwen.

Hier ben je: zittend aan het werk, doen alsof je efficiënt bent. En dan komt dit meisje uit Zweden, gestuurd om ervaringen uit te wisselen, binnen en zegt: "Ik was het hele weekend zo eenzaam en wat was je aan het doen?" En jij, in plaats van haar meteen mee te nemen om de bezienswaardigheden in het lege appartement van je vriend te laten zien, vertel haar: "En mijn Klava heeft zaterdag een heerlijk diner geregeld!"

Andere vrouwen vertellen hoe geweldig je het vindt dat je tijd met de jouwe hebt, is als een signaal geven dat ik het al druk heb. Dit gebeurt niet met opzet, niet omdat je van de verleiding af wilt komen of een oninteressant flirten wilt stoppen. Maar omdat je enige en geliefde echt voor jou is, zonder enige ironie. U bent dus op de goede weg.

"Ik probeer niet met opzet de naam van mijn vrouw te noemen. Op de een of andere manier blijkt dat, wat ik ook grappig en interessant probeer te vertellen, ze overal verschijnt", – Volodya is verrast (31 jaar, 4 jaar getrouwd).

Als je een goede relatie hebt, begin je te merken dat iedereen om je heen eindeloos klagen. Vrienden huilen dat alle vrouwen dwazen zijn, en vrouwelijke bekenden vatten hun rapporten samen met de oorspronkelijke conclusie dat alle mannen klootzakken zijn. Als het u veel moeite kost om het klagende verhaal als reactie terug te roepen en u liever zwijgt om anderen niet te kwetsen, dan heeft u te zijner tijd de juiste keuze gemaakt.

6. U zegt "ik hou van je" niet alleen na orale seks

We zijn allemaal oude soldaten en kennen de woorden van liefde niet. Maar het gevoel van dankbaarheid voor aangename sensaties dwingt ons om ons enige tijd uit te drukken met citaten uit lyrische liedjes. Dit is de gemakkelijkste manier om het plezier te verlengen en er op de een of andere manier commentaar op te geven. Uiteraard is de man op deze momenten niet verantwoordelijk voor zijn woorden en denkt hij over het algemeen moeizaam (het is goed dat de meisjes hiervan niet op de hoogte zijn). Maar als je jezelf betrapt op de pretentieuze uitstortingen van gevoelens in kleding en zonder erectie, dan ben je er echt doorheen gekomen.

"Vrouwen denken dat mannen zullen zeggen wat ze maar willen. In feite zijn liefdesverklaringen erg moeilijk voor mannen, weet ik van mezelf. En als een man zonder aanwijsbare reden deze twee of drie woorden uit zichzelf perste, dan kan dit met tweehonderd procent worden geloofd", – Oleg deelt zijn observaties (35 jaar oud, 7 jaar getrouwd).

Beleefde reacties op haar liefdesverklaringen tellen ook niet mee. En jij mij? Uh-huh, en ik jij, en ik ook daar ook De opmerking die als eerste klonk, op uw initiatief, is veelzeggend. Of klonk zelfs niet – het feit dat je erover nadenkt om je gevoelens te definiëren, is al erg symptomatisch.

7. Je vergelijkt haar niet langer met andere vrouwen.

Als een man die zijn keuze heeft gemaakt, stopt met naar vrouwen te kijken, dan is het tijd om hem te behandelen. Een normale man zal altijd kijken naar de rondingen en uitstulpingen die voorbij komen. Maar als je al hebt gevonden wat je zocht, krijgen deze optische oefeningen een puur reflexkarakter. Het oog ziet eruit, maar over het algemeen kan het je niet schelen. Je hebt het spel al verlaten, hoewel je het zelf misschien nog niet weet..

"Voordat ik mijn toekomstige vrouw ontmoette, was elk meisje dat ik ontmoette een mogelijke optie voor mij. Ik bekeek ze als een klant in een winkel. Of het is alsof ik huurappartementen aan het lezen ben en me afvraag of ik hier of daar wil gaan wonen", – Sergey beschreef kleurrijk zijn gevoelens (36 jaar oud, 10 jaar getrouwd).

Nadat u een optie hebt gevonden die dicht bij het ideaal ligt, stopt het winkelen. Ja, misschien zou je het niet erg vinden dat David Copperfield de benen van Klava Schiffer (gelukkig bij de hand) pakte en ze op de door jou uitverkorene plakte. Maar het feit dat je haar niet elke minuut met anderen vergelijkt, betekent dat ze over het algemeen bij je past..

8. Je bent niet lui en bent niet bang om met haar in discussie te gaan

In de gelederen van echte macho is er een mening dat ruzie met een vrouw niet een mannenzaak is. Laat het in zijn hoek bijten, zonder afgeleid te worden van het schot van boekweit. Als het achtergrondgeluid te vervelend wordt, kun je altijd dreigend uitroepen "zwijg vrouw!" en met mijn harige vuist op de meubels slaan. Of zeg gewoon "je hebt gelijk schat", zonder de hoofdtelefoon te verwijderen. Het vermijden van discussies met een dame – misschien zit hier enige vriendelijkheid in. Psychologen interpreteren het regelmatig vermijden van geschillen echter als een teken van onverenigbaarheid..

Ruzie maken is iets natuurlijks voor mensen die elkaar goed kennen en niet bang zijn dat meningsverschillen hun relatie kunnen ruïneren. Een verhit debat is een duidelijk teken dat een persoon emoties in communicatie brengt, dat hij niet onverschillig staat tegenover de mening van een partner.. "Ik liet mijn vrouwen allerlei onzin praten en maakte geen ruzie toen ik werd beschuldigd van alle doodzonden. Ik wist dat onze relatie niet zou duren, en ik verspilde gewoon mijn zenuwen niet. En mijn vrouw en ik maken vaak ruzie, omdat het me kan schelen wat ze van me vindt", – zegt Eugene (27 jaar oud, 3 jaar getrouwd).

Het is heel goed mogelijk dat je tevergeefs dat hartvormige washandje dat je op Valentijnsdag van je vriendin kreeg, aan je buurman in het land hebt geschonken. Misschien verdien je zelfs wat van deze tranen en kreten, ook al had je verzachtende omstandigheden. Maar als je tegelijkertijd gehoorzaam knikt of rustig dichter bij de tv gaat zitten, dan neem je deze vrouw niet serieus. Het tegendeel is ook waar: als je met je hele ziel in discussie gaat, betekent dat dat de vooruitzichten op je verdere bestaan ​​belangrijk voor je zijn..

9. Het is niet alleen seks

De poten van het bed, opgewonden met ducttape, zijn een sterk argument voor levenslange seksuele partnerschappen. Het enige jammer is dat seks niets buiten het bed kan garanderen (stoel, tafel, vensterbank). Dus bedenk of je alleen wacht op de volgende date in afwachting van een orgie of dat je je goed voelt, zelfs op een afstand van anderhalve meter van elkaar.

"Mijn vader vertelde me eens dat de zekerste manier om een ​​vrouw te waarderen, is door je voor te stellen of je bij haar zou willen blijven als je gecastreerd zou zijn.", – deelt zijn knowhow Anatoly (38 jaar, 14 jaar getrouwd).

Om te begrijpen of u op de goede weg bent, moet u onthouden naar wie u zich haastte om te bellen toen u dat hoorde "Roma" gemaakt "Parma" en nam de scudetto? Als je, om dit brandende nieuws te bespreken, de telefoon van je vriendin hebt gebeld (die, zelfs voor veel geld, niet raadt wat een scudetto is), dan vind je het heel leuk om met haar te communiceren. En niet alleen over het onderwerp hoe vaak een vrouw een orgasme kan hebben in de lotushouding.

10. Je brengt meer tijd met haar door dan met je vrienden.

Nee, natuurlijk wil niemand afstand doen van de mooie charme van vrijgezellenfeesten in vrouwenherbergen en bierdiscussies over de zin van het mannenleven. Maar ik wil ook geen slordige jongen worden die met studentenenthousiasme opschept hoeveel hij in het weekend heeft gedronken en hoe geweldig het is als je thuis overal as kunt afschudden. Wanneer een vrouw steeds meer van uw vrije tijd in beslag neemt, is dit een duidelijke indicator van vooruitgang. Wat de vrienden ook zeggen, zittend bij meisjes. "Eerder herinner ik me, toen ik aan het plannen was met wie ik het weekend en de vakantie zou doorbrengen, het eerste dat ik aan vrienden dacht, – Dima is nostalgisch (41 jaar oud, 9 jaar getrouwd). – Nu, natuurlijk, als het gaat om naar de film gaan, naar de zee gaan en andere vrijetijdsbesteding, wil ik allereerst dat mijn vrouw daar bij me was. Ik vind het gewoon leuk met haar". Kun je je moeilijk voorstellen dat er dingen in de wereld zijn waarvoor je nachten kunt ruilen met uitschotvrienden in rokerige keukens of nachtclubs? Stel je dan voor dat je beste sidekick, ondanks al zijn verdiensten, een vrouwelijke fysiologie bezit. Ga op avontuur met deze vriend. Als je net zoveel plezier hebt als altijd, dan heb je veel geluk..

Hoe een nep te herkennen

Waarom zou je van je fouten leren als er bij elke stap mannen zijn die klaar staan ​​om hun droevige ervaringen te delen.

Wat is er nuchter aan mijn hoofd.

"Aanvankelijk beschouwde ik mijn ex-vrouw in alle opzichten als een geweldige partner. Het leek me dat ze me begrijpt, met mij samenleeft met dezelfde interesses en in het algemeen heel dicht bij engelen van nature staat. Maar als ze naar feestjes ging, was het alsof ze het niet meer was. Er begonnen enkele kwaadaardige aanvallen, vulgaire redeneringen, cynische opmerkingen. – klaagt Peter (28 jaar oud, gescheiden na 2 jaar gelukkig huwelijk). – Toen mijn bedrijf na de crisis eindigde, vertelde ze me al nuchter een heleboel nare dingen, waarna we uit elkaar gingen. Blijkbaar vond ze mijn salaris het leukst aan mij.".

Als ze, nadat ze te veel heeft gedronken, met een nieuw gezicht naar je toe draait, beschouw het dan niet als alcoholisch delirium – hoogstwaarschijnlijk heb je een meisje uit de toekomst voor je. Om de een of andere reden doet ze nu alsof ze voor je staat, maar dit zal niet lang duren..

Ze kan er niet tegen als je je verleden herinnert

"Mijn eerste vrouw kon het niet eens zijn met het feit dat ik plezier had in het leven voordat het aan de horizon verscheen, – herinnert Alexander zich (34 jaar oud, gescheiden na 8 jaar heroïsch huwelijk). – Ik moest doen alsof ik van 1984 tot 1992 helemaal niet op deze planeet was". Haar pijnlijke jaloezie, in het bijzonder voor je verleden, maakt je elke dag onoprecht – je zult lang niet genoeg zijn.

Wees geen stuk plasticine

"Ik was zo verliefd dat ik deed wat ze zei, zelfs voordat ze tijd had gehad om het af te maken. Ik heb mijn gewoontes, interesses en vrienden veranderd, gewoon om bij haar idee te passen, – Mark is geschokt (32 jaar oud, gelukkig gescheiden na 2 jaar huwelijk). – Toen we eindelijk gingen scheiden, merkte ik dat al mijn vrienden verspreid waren, maar ik heb een volle kast met zijden overhemden en ik weet hoe ik groentestoofpot moet koken". Als ze eindeloos probeert om je kledingstijl, kapsel, manieren, kortom je vorm, te veranderen, dan zal ze binnenkort de inhoud overnemen. En je dacht dat je haar betoverde met de schoonheid van je innerlijke wereld.

Ze ziet in jou het beeld van haar vader

"In het begin hechtte ik geen enkel belang aan het historische feit dat haar vader het gezin verliet toen ze klein was, – reflecteert Gena (33 jaar oud, gescheiden na 5 jaar paranoïde huwelijk). – Maar al snel begon ze me te beschuldigen dat ik haar wilde bedriegen, haar wilde verlaten, hoewel ik zulke gedachten niet had. Ze riep dat alle mannen hetzelfde zijn". Als ze haar vader haat vanwege de manier waarop hij haar moeder behandelde, wees dan bereid om voor jezelf en die jongen verantwoording af te leggen..

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!

Kevin Connor