Geheimen van verbluffende sex-appeal

Het gebeurt vaak in het leven – een vrouw is helemaal geen schoonheid en haar man is gek op haar!

Het gebeurt ook andersom – na een nacht met een verbluffende schoonheid te hebben doorgebracht, heeft een man geen haast om een ​​nieuwe ontmoeting met haar te maken..

Waarom gebeurt dit?

Het is bekend dat uiterlijke schoonheid verre van de belangrijkste factor is bij het kiezen van een vaste partner.. "Schoonheid zal eraan wennen, maar de geest komt goed van pas", – zegt populaire wijsheid. Hoe kan een vrouw een man aantrekken? Natuurlijk door zijn karakter, houding, houding ten opzichte van hem en andere mensen. En ook – het vermogen om hem te plezieren. Ja Ja precies! Een man waardeert vooral zichzelf, zijn geliefde. Als een vrouw weet hoe ze hem buitengewoon plezier moet geven, begint een man haar te waarderen.

Het lijkt erop dat wat gemakkelijker zou kunnen zijn – uitkleden, met de lieveling in het bed springen en een beetje "knutselen"! Is dat niet wat alle mannen willen? Ja, precies dat! Maar seks zonder fantasie en vuur kan snel saai worden – na verloop van tijd zal een man dat wensen "tuimelen" met een nieuwe partner. Als je seks met jou natuurlijk een saaie routine laat worden, iets bekends en daarom niet zo wenselijk als je zou willen.

Wil je niet dat de man van je dromen zich snel verveelt door seks met jou? Leer hem dan te plezieren.!

De hoofdregel is om ontspannen en open te zijn! De eerste en belangrijkste regel is: wees niet verlegen, niet beschaamd, open en ontspannen! Bent u bang dat hij uw slappe borsten of onvoldoende elastische heupen zal opmerken en u zich daarom alleen in het donker uitkleedt en sommige houdingen taboe voor u zijn? Je partner droomt waarschijnlijk al over seks met een ander! Geloof me, een man geeft de voorkeur aan seks in het licht met een volledig (of gedeeltelijk – afhankelijk van hoe hij wil) een naakte partner die een aantal figuurgebreken heeft, in plaats van met een ideale schoonheid die zich uitkleedt in volledige duisternis en haar lichaam verbergt onder een deken. En als een vrouw die tekortkomingen heeft, maar zich niet schaamt voor haar lichaam, ook extreem ontspannen in bed ligt, dan heeft een geperste, ingehouden schoonheid absoluut geen kans.

Zorg goed voor je lichaam. Het bovenstaande betekent helemaal niet dat een vrouw zich geen zorgen hoeft te maken over de schoonheid van haar lichaam. Als u altijd wenselijk wilt zijn, hoeft u alleen maar goed voor uzelf te zorgen, uw lichaam te verzorgen en te voeden – fitness, peeling, massages en andere procedures zullen u helpen uw lichaam elastisch en mooi te houden. Maar als je gebreken hebt die niet kunnen worden gecorrigeerd met cosmetische wraps en springtouw, moet je niet een hoop complexen aanschaffen en je lichaam verbergen voor je geliefde man. Als je wilt doen wat het beste is, zul je alleen maar kwaad doen!

Fitness heeft overigens een positief effect op het seksleven. Ten eerste verandert de hormonale achtergrond van een vrouw, wat een positief effect heeft op haar libido. Ten tweede verschijnt zelfvertrouwen, wat ook belangrijk is voor goede seks. Ten derde ontwikkelen zich kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen, die natuurlijk nodig zijn voor hoogwaardige seks, die qua kracht- en energieverbruik soms niet onderdoet voor atletiek..

Houd uw intieme spieren afgezwakt. Je hebt waarschijnlijk al gehoord over Kegel-oefeningen en waarschijnlijk al heel lang gedaan? Nee? Begin dan vandaag! Kegeloefeningen zijn eenvoudig en kunnen altijd en overal worden gedaan. Wat moeten we doen? Knijp gewoon in de vaginale spieren. Er wordt aangenomen dat het voldoende is voor een vrouw om haar intieme spieren tweehonderd keer achter elkaar (een of twee keer per dag) in te drukken en los te maken. Maar er zijn nog meer oefeningen:

1. Span de spieren zoveel mogelijk aan en ontspan ze daarna geleidelijk – "porties", waarvan het aantal op tien moet worden gebracht.
2. Ontspan nu niet, maar knijp de spieren samen "porties" in het bedrag van tien.
3. Knijp snel en vaak de intieme spieren een minuut of twee in en uit. U kunt al deze oefeningen doen terwijl u op het werk zit, in de file staat, kleding strijkt, enz..
Kort gezegd: sterke, sterke vaginale spieren, en dienovereenkomstig meer plezier voor zowel jou als hem.

Er is een andere manier om de spieren van de vagina te versterken. Om dit te doen, heb je een stenen ei met een gat erdoorheen nodig, dat je in een esoterische winkel kunt kopen. Het ei kan echter van hout of plastic zijn. De grootte van zo’n ei mag niet groot zijn – ongeveer drie centimeter lang en anderhalve tot twee centimeter breed. U moet een draad door het gat halen en een soort gewicht bevestigen – u moet beginnen met honderd gram en geleidelijk het gewicht verhogen.

De oefening is eenvoudig: je steekt een ei in de vagina en probeert het vast te houden met de vaginale spieren. De oefening moet dagelijks tien tot dertig minuten worden gedaan. Op dit moment kunt u de handen schoonmaken of gymnastiek doen. Na verloop van tijd kunt u met uw vaginale spieren tot wel drie kilo gewicht dragen. Stel je eens voor wat voor plezier een vrouw een man kan geven die met haar vagina enkele kilo’s kan dragen! Zo’n training zal overigens een positief effect hebben op je orgasme, en zal ook een verlossing zijn van sommige gynaecologische aandoeningen..

Door je vaginale spieren te trainen, kun je ze tijdens het vrijen stevig samenknijpen, waardoor je man extra plezier krijgt. Er is een andere manier: niet alleen om deze spieren te belasten, maar ook om een ​​pulserend effect te creëren, d.w.z. knijp ze vaak in en maak ze los – de man zal in onbeschrijfelijke vreugde zijn!

Sexy chips. Dus je hebt geleerd niet bang te zijn voor seks in het licht, je niet onder de dekens te verstoppen, je niet te schamen voor een nieuwe positie; je bent begonnen met het verzorgen van je lichaam, en het heeft al op je gereageerd met aangename resultaten; je hebt je vaginale spieren in perfecte conditie gebracht. Maar dit is niet genoeg. Leer verschillende seksuele trucs te gebruiken om de opwinding van een man te maximaliseren, om hem eindeloos plezier te geven..

Oefen je pijpen? Probeer op een pepermuntje te zuigen voordat je met orale seks begint – de man zal ongebruikelijke sensaties ervaren. Of, onderbreek het proces, vul je mond met koud of warm water en trek voorzichtig zijn pik in je mond – hij zal er dol op zijn! Koop een babycrème met menthol en breng deze aan op het orgel van je man voordat je hem een ​​pijpbeurt geeft – ten eerste zal een lichte kilte de gevoeligheid van strelingen verhogen, en ten tweede zullen strelingen al aangenamer zijn omdat het glijmiddel ze zal maken "glijden".

In welke positie geef je hem orale seks? Elke man zal het leuk vinden als zijn partner hem genegenheid geeft, zittend op zijn borst en voorovergebogen – de man zal genieten van zowel de pijpbeurt als de contemplatie van het meest opwindende deel van het lichaam van zijn partner.

Als je borsten groot genoeg zijn, breng dan glijmiddel aan op de holte en geef de man alleen plezier met behulp van de borst – als alles goed wordt gedaan, kan deze genegenheid de man tot een orgasme brengen.

Probeer nieuwe posities. Wacht niet tot hij een voorstel doet – bedenk en stel jezelf voor! Wees niet bang voor experimenten, wees niet bang voor het nieuwe! Suggereert je man dat je anale seks probeert? Haast u niet om te antwoorden met een categorische weigering! Zoek eerst alles wat je kunt over dit soort seks – lees artikelen op internet, chat op de forums. De kans is groot dat u het daarna zelf wilt proberen. Je kunt het zelf doen terwijl hij er niet is – hiervoor heb je een anale dildo en een speciaal glijmiddel nodig.

Als je na het proberen tot de conclusie komt dat dit je helemaal niet opwindt en je absoluut geen plezier geeft – nou, naast anale seks zijn er veel andere manieren om van jezelf te genieten en een man plezier te geven. Als je gevoelens uit het experiment prettig zijn, kun je de volgende keer geen dildo gebruiken, maar je geliefde man! Hij zal in de wolken zijn!

Bezoek een sekswinkel met je man, kies iets uit en probeer het zeker!

Bedenk scenario’s voor je seksspelletjes. Denk aan alle kleine dingen: de kleur van het beddengoed, je uiterlijk, het speelgoed dat je gebruikt, de houdingen die je toepast, de spelletjes die je speelt. Laat elk van uw nieuwe scenario’s verschillen van de vorige. Maar niet al je seksuele ontmoetingen hoeven in een script te staan ​​- improvisatie is vaak veel leuker dan een geplande actie..

Als je je geliefde man aan je wilt binden, word dan een ideale minnaar voor hem, laat seks geen dagelijkse routine worden, verander van een fel brandend vuur in een nauwelijks smeulende sintel! Ik hou van je en gepassioneerde seks!

Kevin Connor