Heb je voor het slapengaan gelezen, Desdemona? Lijst met geheime mannelijke sekswensen voor dames

Deze dag kwam. We hebben een artikel geschreven speciaal voor vrouwen, en het zal natuurlijk over seks gaan. Vrouwen en seks zijn over het algemeen wat we het leukst vinden..

Instructies voor lezers

Instructies voor vrouwelijke lezers

Het is niet aan ons om je te vertellen wat een trillend en kwetsbaar iets je vriendin is. Eén verkeerd woord en de krultang sist al in je oogkas. Elke poging om een ​​mening te uiten over haar daden of gedrag wordt psychologisch gezien een sieraadtaak. En als het meisje in alledaagse zaken nog steeds weet te manipuleren met behulp van zinvolle grappen (“Schat, je kunt met deze koteletten spijkers slaan! Hint je dat ik eindelijk een foto ophang? Ha ha ha!”), Dan seks en humor , zoals u weet, zijn de dingen onverenigbaar. Maar er zijn zeker in je betoverende seks een paar niet erg betoverende momenten die je zou willen oplossen, maar je weet gewoon niet hoe je het moet zeggen, zodat het arme ding niet fel complex begint te worden. MAXIM schiet te hulp! We zijn niet bang dat je vriendin door ons beledigd zal worden. Geef haar dit artikel, speciaal ontworpen in vrouwelijke pastelkleuren. Het bevat een lijst met geheime mannelijke sekswensen voor dames. Als iets overeenkomt, heb je er niets mee te maken: je hebt het niet eens gelezen. Moge de kracht met jou zijn!

Beste lezer! Je vriend heeft dit artikel niet gelezen. Hij weet niet wat er in staat, we hebben alleen gevraagd om het aan u te geven, en hij nam het aan en gehoorzaamde. Hier zijn de meningen van mannen over de meest delicate nuances van seks verzameld. Dingen waar je vriend zich misschien voor schaamt om je over te vertellen. Wat te doen, mannen zijn zo slecht in het uiten van hun gevoelens! MAXIM moet een tussenpersoon zijn tussen jullie. Het publiek van het vrouwenblad ELLE heeft deze tekst al gelezen en iedereen was erg tevreden. Lees het en als u iets belangrijks voor uzelf vindt, laat het dan niet zien. Zeg, zeggen ze, ja, een interessant artikel over huishoudkunde. En neem deze regels als een geschenk. Je hebt geen idee wat voor werk we hadden moeten vragen om de openbaring van onze respondenten. Maar nu wordt uw seksleven misschien stralender dan ooit. Wat is geen cadeau?

Kevin Connor