Het orgasme werd veroorzaakt met een bot voorwerp. Hoe seks te diversifiëren

Inhoud

We hebben nieuwe eigenschappen ontdekt in objecten die we al van kinds af aan kennen. Sommigen van hen laten je seks hebben met zoveel vreugde, alsof het de eerste en laatste keer is..

Zoals de praktijk laat zien, is in bed geen enkel vreemd ding overbodig: noch het tweede meisje, noch het derde meisje, noch de pingpongbal. Het belangrijkste is om te weten hoe u het moet gebruiken. En hier komt het advies van David De Angelo, een van de meest populaire Amerikaanse relatieconsultants, je te hulp (bijna twee miljoen abonnees lezen zijn mailinglijst van daviddeangelo.com, of zelfs zes als je ze allemaal drie keer telt).

David is er zeker van dat bijna elk gadget dat in jouw of haar appartement rondslingert, een meisje ongekend plezier kan bezorgen. Hoewel het minder zal zijn dan de vreugde die ze zou hebben ervaren, geef haar een bontjas gemaakt van chinchilla-wenkbrauwen.

1. De sommelier woedde

Beddengoed: fles wijn.

Kleed het meisje uit en laat alleen haar slipje aan. Controleer het etiket erop. Als er 100% nylon staat, stuur haar dan om te wisselen naar 100% katoen. Je hebt katoen nodig, andere werken niet.

Plaats je vriendin voor je en kniel voor haar neer. Trek aan het elastiek van het slipje en de mal bij de kraag (of is het een boezem? Over het algemeen in de ruimte tussen de stof en de huid) een beetje wijn.

Wacht tot de wijn is opgenomen en druk je lippen tegen haar boezem en begin de wijn gretig door de stof te zuigen. Wees niet verbaasd als ze haar armen om je hoofd slaat en je dichter tegen zich aan houdt. Schenk de wijn na het drinken van elke druppel opnieuw in. Het aantal benaderingen hangt af van of u vandaag moet rijden..

2. Warm welkom

Beddengoed: een handdoek (of liever twee) en een kom met heet water.

Maak met een scheermesje, een schaar of een methode die de wetenschap niet kent, een verticale spleet van tien centimeter lang in het midden van een kleine handdoek. Dompel een handdoek in heet water, trek hem eruit en knijp erin.

Kijk rond en kijk of er een naakt meisje in de buurt is. Indien gevonden, vraag haar dan om op haar rug te gaan liggen en haar benen lichtjes te spreiden, haar knieën buigend. Bedek het schaambeen van je vriendin verlegen met een vochtige en warme handdoek, zodat je door de incisie in het weefsel het doel kunt bereiken. Heb nu regelmatig seks met haar, begin te cunnilingus of draai je naar de muur en val in slaap als je al alle interesse hebt verloren in wat er gebeurt.

Het stoomeffect ontspant niet alleen al haar spieren, maar veroorzaakt ook bloedtoevoer naar de geslachtsorganen, wat niet vertraagt ​​om de gevoelens van het meisje te beïnvloeden.

De handdoek zal in twee minuten afkoelen. Als je twee handdoeken met spleten hebt verpest, ligt de tweede al naast je in een kopje heet water op je te wachten en leg je hem snel in de plaats van de eerste.

3. Werken met een vonk

Beddengoed: kaars.

Speel met een pistool (of wat je ook in je zak hebt), zeg tegen het meisje dat ze zich moet uitkleden en op haar rug moet gaan liggen, haar knieën optilt en haar benen iets spreidt. Doe het licht uit (als het overdag gebeurt, wacht dan op de totale zonsverduistering – zie “Kalender van astronomische gebeurtenissen”), steek een kaars aan en plaats deze in het gezichtsveld van het meisje. Neem een ​​positie in waarbij je tegelijkertijd het kaarslicht kunt zien en het meisje kunt laten beffen. (Je kunt natuurlijk een positie kiezen waarbij je alleen naar de vlammen kunt kijken, maar geloof me, na een tijdje zullen jij en het meisje zich erg dom voelen.)

Bekijk de brandende lont en herhaal deze beweging met elke oscillatie van de kaarsvlam met je tong. Het vuur fluctueert zonder enige logica en vast tempo, dus je vriendin zal constant gespannen anticiperen op de voortzetting van liefkozingen, elke minuut sterker en sterker worden. Als het zich in de kelder bevindt, gebruik dan een authentieke harstoorts..

4. Zijderoute

Beddengoed: een lange zijden sjaal en een korte.

Vraag je naakte vriendin om op handen en voeten te gaan (we weten niet hoe je dit gaat bereiken, maar we hopen dat je nog steeds wat chantage-tools hebt). Bind haar ogen vast met een korte sjaal. Neem een ​​lange sjaal in je handen en begin deze lichtjes over de benen en rug van het meisje te strijken. Steek binnen twee minuten de sjaal tussen haar benen.

Pak de uiteinden van de sjaal vast, één hand voor haar gezicht, de andere achterin. Het meisje moet als het ware “schrijlings op het zijden lint” zitten. Begin nu, allemaal gewichtloos, de sjaal heen en weer over haar lichaam te trekken. De stof mag nauwelijks waarneembaar zijn om weg te glijden. Hoe langer de sjaal, hoe aangenamer het meisje zal zijn..

Kevin Connor