Hoe de geslachtsgemeenschap te verlengen

Inhoud

Leestijd: 5 minuten

Bij het kiezen van een manier om geslachtsgemeenschap te verlengen, moet u rekening houden met de redenen waarom het niet lang duurt. In de regel is dit bij jonge mensen een langdurige onthouding, overmatige opwinding en overgevoeligheid van het hoofd. Bij volwassen mannen is de belangrijkste factor bij vroegtijdige zaadlozing stress en een langdurige onjuiste levensstijl. Ziekten van het voortplantingssysteem die het ‘snelvuur’-effect veroorzaken (bijvoorbeeld prostatitis) zijn typisch voor oudere leeftijd – vanaf 50 jaar en ouder.

Als versnelde ejaculatie gepaard gaat met moeilijkheden of frequent urineren, evenals pijn in de onderbuik, moet u contact opnemen met een uroloog om prostaataandoeningen uit te sluiten. In andere gevallen kunnen enkele trucs helpen, die hieronder worden besproken..

Gezonde gewoonten kunnen de geslachtsgemeenschap helpen verlengen

De bekende aanbevelingen over goede voeding en haalbare lichamelijke activiteit zijn een banaal, maar effectief recept voor mannen die de geslachtsgemeenschap willen verlengen. Overbelasting van de zenuwen is vaak de reden voor “snelle” seks. Sporten, zwemmen, de hond uitlaten, meditatie en lang, gezond slapen kunnen helpen bij het verlichten van stress..

Naast gewone fysieke oefeningen verlengen speciale oefeningen voor potentie de geslachtsgemeenschap. Kegeloefeningen voor mannen zullen de gezondheid van mannen perfect versterken. Als een persoon een verhoogde fysieke activiteit ervaart, zijn meditatie en massage geïndiceerd. Een kopje thee met munt of citroenmelisse voor de seks zal je helpen om te kalmeren en te ontspannen..

Een dieet dat rijk is aan koolhydraten en gekruid voedsel, schaadt de potentie. Voeg zink- en magnesiumrijk voedsel toe aan uw dieet om van seks te genieten en deze onder controle te houden. Het ontbreken van deze elementen kan worden afgedekt met voedingssupplementen voor mannen – in de regel bevatten ze alles wat u nodig heeft.

Verhoogde gevoeligheid van de eikel en manieren om deze te verminderen

Dichte condooms met verdovende smering verminderen de gevoeligheid van de eikel en helpen de geslachtsgemeenschap te verlengen, er zijn ook crèmes en gels met een vergelijkbaar effect. Als deze middelen machteloos zijn, moet u een neuroloog raadplegen om de stofwisseling van de hersenen en het ruggenmerg te verbeteren. Soms verlichten conventionele antidepressiva nervositeit en verhoogde angst, wat vaak leidt tot snelle ejaculatie.

Mannen die zich bezighouden met penisvergroting met behulp van een extender, merken een afname van de verhoogde gevoeligheid van het orgel op door het constante contact van weefsels met de elementen van het apparaat. Men kan stellen dat de extender ook een soort middel is om de geslachtsgemeenschap te verlengen..

Snelle ejaculatie behandelen met psychotherapie

Overmatige opwinding die leidt tot vroege ejaculatie kan worden verlicht door zelfregulatietechnieken. De meest populaire is jezelf te dwingen na te denken over iets antiseksueels, zoals werk- of energierekeningen. Veel mannen prijzen deze methode. Het is waar dat er een klein gevaar bestaat om een ​​’anker’ te creëren – in de toekomst kunnen er, elke keer dat je seks hebt, obsessieve gedachten over vreemde onderwerpen verschijnen.

Een psychotherapeut zal professionele hulp bieden. Voortijdige ejaculatie wordt vaak veroorzaakt door angst en angst en vereist gepaarde sessies voor beide partners om het te overwinnen. Psychotherapie wordt soms aangevuld en versterkt door acupunctuur, fysiotherapie, massage.

Hoe u uw sekstijd kunt verlengen met behulp van speciale technieken

Veelvuldig vrijen verlengt de duur van de handeling.

Geconfronteerd met het probleem van te snel ejaculeren, trekken veel mannen zich in zichzelf terug en vermijden ze geslachtsgemeenschap. Deze praktijk verergert het probleem alleen maar: onthouding is de meest voorkomende oorzaak van voortijdig orgasme bij mannen. Als je dagelijks vrijt, is het beter twee of drie keer per dag, de tijd van geslachtsgemeenschap zal sneller weer normaal worden.

De partner zal helpen om seks te verlengen

  • Stapsgewijze methode met betrokkenheid van een echtgenoot / vriendin:

Fase 1: masturbeer met een droge hand, waardoor ejaculatie eerder dan 15 minuten wordt voorkomen,
Stap 2: voeg glijmiddel toe en herhaal stap 1, waarbij ook het orgasme wordt vertraagd,
Fase 3: trek na een paar uur of een dag je partner aan en herhaal de masturbatie met haar hulp: 15 minuten zonder smering en daarna, na rust, dezelfde hoeveelheid glijmiddel,
Fase 4: seks hebben in de “rijder” -houding, deze gedurende 15 minuten vasthouden zonder orgasme. U kunt pauzeren, afgeleid worden door gedachten aan iets vreemds. Laat dan het orgasme maar komen. Het is belangrijk dat elke fase eindigt met ejaculatie, maar pas nadat de aangegeven tijd is verstreken – 15 minuten.

  • Door op het gevoelige punt te drukken, kun je het orgasme uitstellen. Als je de nadering van een orgasme voelt, moet je je partner vragen om je duim op het hoofd van de penis te drukken bij de kruising met het hoofdstel. U kunt de actie meerdere keren herhalen.
  • Stop wrijvingen. Veel mensen worden geholpen door een simpele pauze, waarbij de spanning een beetje afneemt en het orgasme op tijd wordt uitgesteld..
  • Verander het type wrijving. Diepe pre-orgastische bewegingen moeten worden vervangen door korte en oppervlakkige bewegingen. Hierdoor kun je de sekstijd onder controle houden..
  • Verwijder de penis en knijp deze aan de basis van het hoofd, voel de nadering van de ejaculatie, ga door na 4-5 seconden. U kunt de actie meerdere keren herhalen..

Drie langdurige sekstechnieken van oude voorouders

Chinese en Indiase filosofen hebben veel aandacht besteed aan de kunst van de liefde. Hier zijn de meest effectieve methoden die ze hebben geleerd om de tijd van geslachtsgemeenschap te verlengen:

  • langdurige strelingen, waardoor de vrouw zoveel mogelijk opgewonden raakt, en de partner integendeel om de mate van stress te verminderen – bijvoorbeeld cunnilingus;
  • afwisseling van soorten wrijvingen, bijvoorbeeld: 1 diep, 8 oppervlak, dan 1 diep en 7 oppervlak, enzovoort. Als het orgasme moet worden uitgesteld, neemt het aantal oppervlaktewrijvingen toe;
  • helpt om 3-4 seconden druk op het punt tussen de anus en de testikels te beperken.

Kevin Connor