Hoe overtuig je een meisje om seks te hebben?

Inhoud

Pasha Waltz, Unsplash

Hoe te begrijpen wat seks zal zijn

Hoe je een meisje belt voor seks?

Voor veel jongens is daten met een meisje een moeilijke en bijna onoverkomelijke taak. In feite is alles hier eenvoudig, je hoeft alleen maar moed en zelfvertrouwen op te doen. Het begin van een relatie is de meest emotionele fase, maar zonder vleselijke genoegens zal het geen gepast plezier opleveren. Daarom rijst de vraag voortdurend in je hoofd hoe je een meisje kunt overtuigen om seks te hebben. Nou, het werk is niet gemakkelijk en vereist een bepaalde vaardigheid..

Wat is seks voor een meisje?

Na het lezen van de meeste forums, kun je tot de conclusie komen dat seks voor een meisje een soort sacrament is en een proces dat betekent dat zij alleen van jou is. Wees niet boos, dit is verre van het geval. Het is de moeite waard om te overwegen dat het antwoord op deze vraag volledig afhangt van het karakter, en nog meer van de leeftijd van je geliefde.

Jonge meisjes, gemiddeld tot 23 jaar, hebben hier natuurlijk een moeilijkere houding aan en hechten een soort kosmische betekenis aan intimiteit. Maar dit is voor ons geen probleem. Bij verlegen vrouwen moet u zich intelligent gedragen, zonder scherpe uitbarstingen van hartstocht. Voor dergelijke vertegenwoordigers zullen we andere effectieve manieren vinden, waarover we hieronder zullen praten..

Meisjes na 25 jaar zijn rustiger over seks. Voor hen is het gewoon de bevrediging van persoonlijke behoeften. Sommige dames zijn ervan overtuigd dat je voor een nachtelijke ontmoeting met ontbijt helemaal geen liefde hoeft te voelen. Om te falen met dit type vrouw, moet je zo onverzorgd en ongemanierd mogelijk zijn..

Ja, je hebt alles goed begrepen – onderwijs speelt een belangrijke rol. Als je hier niet veel geluk mee hebt, imiteer dan, niet alleen vrouwen doen het.

Karaktereigenschappen hebben ook invloed op het resultaat. Als er een vertegenwoordiger van de oude gelovige voor je staat, die zichzelf bewaart voor de enige prins op een wit paard, ren dan. Maar als je haar echt wilt, dan moet je zweten.

Het belangrijkste is om te onthouden dat een vrouw niet kan worden overgehaald om seks te hebben. Geen van uw “alsjeblieft” zal helpen als ze zich niet welkom voelt.

Wat zal je helpen om seks te krijgen?

Er zijn verschillende aspecten, zonder welke het niet mogelijk is om te krijgen wat u wilt. Lees aandachtig!

Vertrouwen

Het moet meteen gezegd worden dat het moeilijk zal zijn voor degenen die net de dateringsfase zijn gepasseerd. Dit gevoel ontstaat niet in een seconde, sommige stellen kunnen het jarenlang niet opbouwen. Maar om verder te gaan met vleselijke genoegens, heeft het meisje nodig:

 • Zorg ervoor dat deze band hun relatie niet beëindigt. Intimiteit is voor haar een overgang naar een nieuwe fase..
 • Om te begrijpen dat voor haar precies de man is die voor haar echte steun en steun zal worden.
 • Weet dat wat er is gebeurd niet openbaar zal worden, maar alleen tussen hen zal blijven.

Dit zijn de belangrijkste aspecten die in acht moeten worden genomen als je uitgaat met een vrouw die onder de indruk is van seksuele relaties. Als je metgezel een meisje is met moderne opvattingen, voor wie vrijblijvende seks niet schandelijk is, dan is naleving van de laatste alinea voldoende. Je bent niet de laatste schurk die iedereen zal vertellen dat ze zichzelf gemakkelijk aan je overgaf en niet eens brak?!

Wat zal u helpen een vertrouwensrelatie op te bouwen:

 • Vrienden ontmoeten. Wanneer je haar voorstelt aan je sociale kring, krijgt ze er vertrouwen in dat alles echt bij jou is, want je zult een meisje niet één avond aan je vrienden voorstellen ?! Negeer ontmoetingen met haar kennissen niet, en je krijgt een extra punt.!
 • Interesse in haar leven. Leer meer over hobby’s, interesses. Besteed speciale aandacht aan werk en studie. Als u ziet dat de dame ergens van streek is, probeer er dan achter te komen wat er aan de hand is, haar op te vrolijken. Deel alle vreugde en verdriet.
 • Begin te praten over een gezamenlijke toekomst. Het is niet nodig om in het voorhoofd te schieten met zinnen over familie en kinderen, vertel haar gewoon hoe geweldig het zou zijn als je na een paar jaar nog steeds samen zou zijn, want je bent voor elkaar gemaakt..
 • Vergeet niet over jezelf te praten. Als je naar haar leven vraagt ​​en het jouwe zoveel mogelijk verbergt, zal ze zich daar zorgen over maken. En niet voor niets, want dit is het gedrag van een echte maniak.
 • Stop met liegen! Meisjes voelen een leugen drie mijl verderop, hoewel ze dat soms niet laten zien. Als u een vraag werd gesteld die u niet naar waarheid kunt beantwoorden, is het beter om te zeggen dat u er nu niet klaar voor bent om erover te praten..

Als je alles volgens plan doet, maar nog steeds niet weet hoe je een meisje kunt overtuigen om seks te hebben, dan maak je een grote fout. Ze heeft het over de ex. Dit onderwerp is op geen enkele manier acceptabel. Een ex-vriendin verbaal laten zakken en vernederen in het bijzijn van de huidige is als het graven van je eigen graf..

Het is niet de moeite waard om te vertellen hoe goed het was in de vorige relatie, en vooral dat deel over betoverende seks. Dit zal je uitverkorene alleen maar afschrikken. Als de vrouw zelf met dit onderwerp is begonnen, probeer dan de meest neutrale antwoorden op haar vragen te geven..

Jj Jordan, Unsplash

Hoe je je op een date moet gedragen?

De klassieke versie van daten die je kansen op seks vergroot, is als volgt:

 • Als je een meisje ontmoet, kleed je dan netjes, gebruik parfum en poets je schoenen. Omhels haar tijdens de begroeting een beetje, maar wees niet brutaal! Wees geïnteresseerd in haar zaken, let op haar verrukkelijke uiterlijk. Het is mooi meegenomen als je met een bos bloemen naar de meeting komt. Hoor je? Met een boeket, niet één roos! Veel meisjes hebben een negatieve houding als ze een enkele bloem krijgen, gewikkeld in cellofaan..
 • Als ze niet in jouw leven geïnteresseerd is, is ze waarschijnlijk verlegen. Vertel kort over jezelf, als ze daarna interesse toont, stop dan niet met het gesprek. Haal haar weg, ze moet jullie allemaal van binnenuit zien.
 • Probeer een positieve houding aan te nemen, zelfs als iets je humeur voor de date heeft verpest. Maak lichte grappen, vertel grappige verhalen uit het leven, laat haar glimlachen.
 • Vergeet niet om lichte zinnen te gebruiken in je toespraak, waardoor ze begrijpt dat ze je aantrekt en je aantrekt, wat een storm van emoties veroorzaakt.

Mis tijdens het daten de kans op tactiel contact niet. Sla uw armen een beetje om, pak een hand of iets anders dat aangename emoties kan veroorzaken. Als je alles goed doet, zul je er geen moeite mee hebben om een ​​meisje over te halen om seks te hebben..

Het einde van een date is niet afhankelijk van of je seks hebt gehad of niet, het is hetzelfde. Vrouwen houden van lang afscheid met lange kussen, soms is het op dit moment dat ze natuurlijk het meest geneigd zijn om seks te hebben, als de date verstreken is zonder onaangename verrassingen. Als je haar niet naar huis brengt, blijf dan de hele tijd met haar aan de telefoon. Zorg ervoor dat je vraagt ​​hoe ze daar is gekomen als er geen manier was om contact op te nemen. Vertel ons hoe je uitkijkt naar je volgende date..

Gemma Chua-Tran, Unsplash

Doorgaan met de date bij haar of bij jou thuis

Psychologen hebben onderzoeken uitgevoerd die zeggen dat 95% van de vrouwen die een man na een date bij hem thuis hebben uitgenodigd of hem komen bezoeken, klaar zijn voor een seksuele relatie, meer bepaald hopen ze op een prettig vervolg van de avond..

Als je het geluk hebt zo’n vrouw te ontmoeten, hoef je haar niet vanuit de deuropening aan te vallen. Bereid je geliefde voor, steek het vuur van hartstocht in haar aan. Geschikt hiervoor:

 • Ontvangst met gedeelde badkamer. Zorg voor voldoende schuim, geurkaarsen en wijn. Speel leuke, ontspannende muziek en douche het met complimenten. Houd er rekening mee dat je een heerlijke avond hebt gehad, het was de beste date van je leven..
 • Massage. Overtuig uw partner om het koste wat het kost te doen. Tijdens de massage zal ze zoveel mogelijk ontspannen en afgeleid worden van opwinding en zorgen. Begin de procedure door uw rug en handen lichtjes te strelen. Kom geleidelijk naar beneden. Gebruik meer dan alleen je handen, er zal een golf van opwinding door haar lichaam stromen als je je lippen verbindt. Maar neem de tijd, alles moet op tijd zijn. Handen eerst, dan lippen!
 • Een film kijken. Deze optie is geschikt als het meisje niet heeft ingestemd met een bad en massage. Bereid van tevoren een selectie romantische films voor met erotische scènes. De klassieker “50 Shades of Grey” zal het hier doen, maar als het meisje geen fan is van dit werk, speel dan de film “The Lover” in 1991, dan zal haar ondergoed zeker niet droog blijven..
 • Eten uit elkaars handen. Een banale aardbei met room is hier geschikt. Het recept is door de jaren heen getest, waarom zou je iets verzinnen? Als het niet bij de hand is, kunt u fruit- of kaasplakken schikken. Onthoud dat het voedsel niet zwaar mag zijn en dat het niet wordt geserveerd voor verzadiging, maar voor opwinding..

Deze methoden zullen je helpen om in een mum van tijd intimiteit te krijgen. Na verschillende oefeningen stop je met nadenken over hoe je een meisje kunt overtuigen om seks te hebben, want je werkt volgens een gekarteld patroon..

Mahdi Chaghari, Unsplash

Het belang van tactiel contact

Er is geen enkel meisje ter wereld dat niet van tastbaar contact houdt. Het is belangrijk zowel tijdens de dateringsfase als tijdens het voorspel. Probeer haar tijdens een wandeling vaker te omhelzen, neem haar bij de hand. Wrijf indien mogelijk met je hand over haar gezicht en haar..

Als je alleen bent, kun je doorgaan naar de aanvallende fase. Plaats tijdens de kus je handen op je middel en laat ze lager op je billen zakken. Aai ze zachtjes, en wanneer de passie naar buiten komt, knijp ze dan samen met je grote en sterke handen..

Let tijdens het voorspel goed op de rug en borst. Zachte, subtiele slagen zullen een enorme storm van emoties bij haar veroorzaken, die ze niet kan weerstaan. De meest gevoelige delen van een vrouw zijn het binnenste deel van de handpalmen, onderarmen en dijen. Vergeet ze niet, blijf daar langer. Gebruik niet alleen je handen, maar ook je lippen. Heb je alles goed gedaan? Gefeliciteerd, betoverende seks wacht op je.

Trevor Buntin, Unsplash

Wat is er nog meer belangrijk bij het krijgen van seks?

Er zijn veel nuances die de uitkomst van het spel kunnen beïnvloeden. Laten we de meest populaire analyseren.

Trouw

Zelfs als je elkaar net hebt ontmoet, moet het meisje zeker zijn van je loyaliteit, dat je alleen voor haar gaat ademen. Praat op een date niet over meisjes uit je omgeving, spontane jaloezie van haar kant zal al je plannen bedekken met een koperen bekken.

Als je tijdens een vergadering vaak wordt afgeleid door de telefoon, zal ze denken dat je niet geïnteresseerd bent in haar, of aan het chatten bent met andere meisjes. Laat met al je uiterlijk zien dat je in niemand zoals zij geïnteresseerd bent. Stop met staren naar de passerende schoonheden!

Leonardo Miranda, Unsplash

Gereedheid # 1

Zie je, je kunt alles goed doen, het meisje ligt al naakt in je bed, maar op een gegeven moment stopt alles en vertrekt ze. Dit komt door uw onverantwoordelijkheid en gebrek aan condooms..

Anticonceptie is belangrijk voor vrouwen, niet alleen als remedie tegen ongewenste zwangerschap, maar ook als bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Je kunt bij de mond schuimen om te bewijzen dat je rein bent en nog nooit een SOA hebt gehad, maar dit alles zal tevergeefs zijn, je hebt geen bewerkingen van de veneroloog uitgewisseld toen je elkaar ontmoette.

In je zak of tas moet je altijd een condoom hebben, of liever meerdere, wie weet hoe het zal gaan? Controleer regelmatig de vervaldata, anders kan het anticonceptiemiddel op het meest ongelegen moment breken.

Denk niet alleen aan jezelf

Deze regel is vooral belangrijk als je een meisje meer dan eens wilt ontmoeten. Besteed tijdens het aaien of gewone strelingen maximale aandacht aan haar, werk zo dat er geen vreemde gedachten in haar hoofd opkomen, maar alleen een wild verlangen.

Als je je doel hebt bereikt en er een intimiteit is ontstaan, betekent dit niet dat je na je afstuderen moet opstaan ​​en weg moet gaan of haar de rug moet toekeren. Het is tijd voor knuffels en gezellige gesprekken over wat er is gebeurd. Vertel ons hoe aangenaam het voor u was, en u wilt het herhalen.

Netheid thuis

Ja, je hebt alles goed begrepen. Als u na een date uw metgezel bij u thuis wilt uitnodigen, moet u eruit. Dit kan een kleine schoonmaakbeurt zijn waarbij je verspreide spullen en sokken moet oppakken. Wees niet lui, was de vloeren en droog het stof. Het duurt allemaal minder dan een uur..

Als een meisje naar een appartement komt waar chaos heerst, dan geef ik je 90% kans dat ze intimiteit op alle mogelijke manieren zal vermijden..

Geld

Ja, voor sommige soorten meisjes is dit een belangrijk aspect. Tegenwoordig zijn veel meisjes niet op zoek naar liefde, maar naar een sponsor voor het leven. Viel je keuze op zo’n vrouw, dan zijn er twee opties.

Voor sommige meisjes is het genoeg om te pronken. Een mooi pak, een gaaf horloge, een dure auto – dat is alles wat je nodig hebt. Je hoeft het niet allemaal te bezitten. Vrienden en een autoverhuurbedrijf komen te hulp.

Anderen zullen moeilijker zijn. Ze verwachten vanaf de allereerste date dure cadeaus. Als je financiële situatie het toelaat, koop dan een prachtige bos bloemen, breng haar naar een duur restaurant en dan kun je wat gaan shoppen in een lingeriewinkel. En nodig haar dan bij jou thuis uit, zodat ze je cadeau kan passen en ermee kan pronken..

Onthoud dat geld alleen belangrijk is voor een bepaalde groep meisjes. Voor de meesten is het nog steeds belangrijk welke gevoelens je bij haar oproept..

Dit is de gemeenste manier om een ​​meisje in bed te krijgen, maar zoals de praktijk laat zien, is het zeer effectief. Het punt is dat je alleen hoeft te zeggen wat de uitverkorene wil horen. Gesprekken moeten namelijk gevormd worden vanuit uw “overtuigingen” over uw prachtige gezamenlijke toekomst. Het belangrijkste hier is om niet te ver te gaan. Vertel haar hoe je met haar zou willen trouwen en een paar kinderen zou krijgen die ongelooflijk mooi zullen zijn, zoals haar moeder.

Probeer helemaal niet over je ouders te praten, namelijk over je wens om het meisje aan hen voor te stellen. Dit feit schrikt niet alleen jongens af, maar ook meisjes..

Hoe je een meisje kunt overtuigen om seks te hebben door middel van correspondentie?

Het is hier veel eenvoudiger. Vaak maakt het mannen niet uit met wie ze seks hebben en beginnen ze alle meisjes op internet te sms’en. Als u zich in deze categorie bevindt, volgt u deze tips:

 • Groet het meisje, let op haar buitengewoon charmante en verleidelijke uiterlijk.
 • Flirt en let op haar reactie. Als het positief is, blijf dan doorgaan.
 • Gooi een paar vervelende grappen in die de sfeer zullen helpen verdunnen..
 • Toon met al uw communicatie uw verlangen naar nauwer contact.

In de regel wordt na het laatste punt duidelijk of het realistisch is om een ​​meisje te overtuigen om seks te hebben of niet. Als ze het niet erg vindt, nodig haar dan uit voor een date of bezoek meteen je huis. Met haar toestemming weet je zeker dat de avond precies zal eindigen zoals jij dat wilt.

Als tijdens de correspondentie een meisje contact maakt en uit haar communicatie blijkt dat ze niet tegen dartelen is, nodig haar dan uit om intieme foto’s uit te wisselen. Dit zal het vuur van de passie nog meer doen ontbranden..

Michele Seghieri, Unsplash

Natuurlijk kun je tijdens de communicatie meteen de vraag stellen of ze vrijblijvend geïnteresseerd is in seks. Dit schrikt echter de meeste vrouwen af, en zelfs degenen die er alleen maar op rekenden. Deze vraag doet de meisjes denken dat ze onopvallende droge seks zullen hebben. Iedereen wil dat intimiteit mooi is, ook als er geen liefde is..

Gebruik de tips in dit artikel en je zult succesvol zijn op seksueel gebied. Onthoud dat elke vrouw uniek is en een individuele benadering vereist. Kant-en-klare schema’s van internet zullen niet helpen. Voel je lieveling en wees een heer tot het einde.

Kevin Connor