Manieren om met seksuele verveling om te gaan

Seksuoloog Yuri Prokopenko gelooft dat je je hele leven lang een allesverslindende interesse in dezelfde partner kunt ervaren..

Seksuele verveling treft vaak mensen die te dicht bij elkaar staan. Opwinding tussen partners verdwijnt, seksuele interesse gaat verloren. Dit kan in elk stadium van de relatie voorkomen, zelfs in de eerste drie maanden van daten..

Verveling in bed betekent niet dat het tijd is om te vertrekken. Een persoon ziet de schoonheid van de wereld waarin hij leeft niet, hij ziet eruit alsof hij vanuit zijn kooi naar buiten kijkt: daar is het mooi! Of misschien is de kooi er gewoon en ben je buiten. Alles is relatief.

Het lijkt erop dat de gemakkelijkste optie in deze situatie is om van partner te veranderen. Uiteindelijk bindt niets hem aan haar en hij is bereid om, als er plotseling problemen ontstaan, een einde te maken aan dit huwelijk met zijn verveelde vrouw. Maar is er een uitweg? Het is onwaarschijnlijk – verveling zit van binnen, niet van buiten, je kunt er niet vanaf komen door simpelweg van partner te veranderen..

Het gebeurt zo dat twee, terwijl ze een niet-seksuele interesse in elkaar behouden, proberen te onderhouden, inclusief een intieme relatie.

In dit geval wordt in de regel geadviseerd om een ​​romantisch diner bij kaarslicht te regelen, om erotische lingerie te dragen. Maar wat gaat het doen? Niets! Dit prikkelt de partner niet. Of het nu een vreemde is
vrouw, zonder slipje, in een avondjurk, een man zou haar al lang geleden hebben overgehaald. En met zijn en zo ziek. Omdat ze na dit romantische diner thuiskomen en er nog steeds dezelfde verveling is: schoonmoeder, kinderen, hond.

Nog een tip uit dezelfde serie, zeggen ze, vroeger verzamelde je postzegels, maar probeer nu tropische vlinders in hun leefgebied te verzamelen. We gingen naar Papoea-Nieuw-Guinea, naar de Dominicaanse Republiek en vervolgens naar Tahiti. De echtgenoten hebben dezelfde interesses, gemeenschappelijke opwinding voor twee, dus een opschudding kan partners naar elkaar toe veranderen.

Vrouwen wordt geadviseerd om alles te veranderen: haarkleur, kleding, imago, voeding, uitdrukkingen, hobby’s. Plots zal de man ervoor trappen?

Seks moet de hele tijd met interesse worden gevoed. Dit betekent niet dat een man en vrouw eens per maand zoiets doen. De interesse moet constant zijn: ik vind het leuk met je te vrijen – één, filatelie doen – twee – en skiën, vooral in de zomer, drie, dus ik verveel me niet met jou.

In feite is onze interesse in een andere persoon tenslotte erg egoïstisch, iemand gebruikt de mensen om hem heen als hulpmiddelen om te begrijpen wie hij is. Met de een is hij opgewekt, met de ander – verdrietig, beveelt hij, integendeel, hij zuigt op. Dit kan worden gedaan door gemeenheid en beschouw het niet als gemeenheid, maar daarover schudt het – God verhoede hem te beledigen met een onzorgvuldig woord.

Hetzelfde geldt voor seksuele verveling: het was interessant met deze vrouw, hij deed haar zo, zij antwoordde zo. Het stelde hem dus in staat zichzelf te herkennen: het blijkt dat hij zo-a-ak een vrouw kan krijgen, die nu zal proberen en verder. Uiteindelijk was ik het zat mezelf te kennen. "Je bent een goede tante, maar je weet dat het zo moeilijk met je is. " In feite raakte hij verveeld met zichzelf, was hij geschokt of verrast, minachtend door wat hij in een partner zag, zoals in een spiegel. En hij wil zichzelf niet zo accepteren, en om zichzelf op de een of andere manier hiertegen te beschermen, verliest hij de aantrekkingskracht tot de uitverkorene.

Je moet dus allereerst bij jezelf beginnen. Of ik me bewust ben van wat er met ons gebeurt of niet. Ik begrijp dat we elkaar beu zijn, dat onze seks niets meer met liefde of lust te maken heeft: ’s avonds zijn we bezig met specifieke lichaamsbewegingen, maar dit windt niemand op.

Op dit moment ben ik aan het nadenken of ze me morgen een prijs zullen geven, mijn vrouw – of het de moeite waard is om het plafond wit te wassen of niet. Dit is verveling. En als ik me bewust ben van wat er gebeurt, stel ik voor, maar laten we aan iets denken bij het bed, in bed, bij seks, na seks. Hier, in het kader van deze ander, zal ik misschien proberen te doen wat mij ooit lang geleden in een relatie met deze vrouw heeft opgewonden..

PRIMAIR (lippen, tong, borsten, tepels)

SECUNDAIR (oorlellen, achterhoofdsknobbel, staartbeen, heupgewricht, binnenkant van de dijen)

TERTIAIR (buitenoppervlak van de pink, handpalm, navel, anus, neusgaten, oor, hielen, grote teen)

Volgens tantrische principes wordt het als correct beschouwd om de secundaire, primaire, tertiaire zones te stimuleren).

Het is waanzinnig moeilijk voor een persoon om te nemen en te veranderen. Ik droeg altijd een bril en een stropdas, en toen kwam ik ineens als rapper. Wat gaat de vrouw doen? Zal kiezen "03". Vind ik mezelf leuk in deze nieuwe look? Of voel ik me in deze afbeelding nog dommer dan in een bril en zal ik daarom nog onnatuurlijker zijn? Ik wil geen rapper worden en ik zal me nooit vrij en kalm voelen met een hanenkam op mijn hoofd. Maar ik kan van een pak in een spijkerbroek klimmen of, omgekeerd, van een spijkerbroek in een modieus pak, alleen op voorwaarde dat het mij en mijn partner op de een of andere manier aantrekt..

Wat betekent het om je gedrag 180 graden te veranderen? Ik werd altijd wakker, kuste mijn vrouw op de wang, zei: "Goede morgen schat". Nu, ’s ochtends, grinnik en piep ik: "Hallo oude vrouw! De koffie is klaar?"

Oefeningen om de potentie te vergroten

Ga vrij op uw rug liggen, buig uw knieën en breng uw hielen dichter bij uw billen. Adem uit met de wijsvinger, middelvinger en ringvinger van beide handen, druk het gebied tussen de navel en het schaambeen langs de middellijn van het lichaam gedurende 4-5 seconden (9-18 keer).

Uiteraard moet u zowel extern als intern veranderen om de interesse in relatie tot uw partner te behouden. Veranderingen bij mij zullen mijn interesse in haar stimuleren: ze zag me ineens anders en deed dit ineens ook zo. En hoe zal ze op mij reageren nieuw? Kan ik meedoen aan haar reactie of niet? Hoe zit het met het beheren van deze reactie? Geniet ervan?

Alle seksuele technieken, variërend van eenvoudige technieken tot balanceren op de rand van een of andere vorm van perversie, of zelfs binnen het kader van deze perversie, die beide leuk vinden, zullen een goede oplossing zijn. Wat beide partners leuk vinden, is tenslotte de norm voor dit paar. Maar nogmaals, hiervoor moet je volwassen worden. Een persoon verandert de situatie, verandert zichzelf, verandert zichzelf, hij verandert de situatie om hem heen.

Om de interesse in elkaar te vergroten, is het erg handig om iets seksueels te doen, maar geen geslachtsgemeenschap. Wederzijdse genegenheid, massage, stripclubs bezoeken, dat wil zeggen, alles wat verlangens doet oplaaien, maar geen onmiddellijke bevrediging belooft.

Er kan bijvoorbeeld een intieme massage worden opgeroepen, waarbij veel emoties worden gewekt. Het blijkt dat ik dit kan, ze reageert er zo interessant op, waarom wist ik dit niet eerder? Een man kan bijvoorbeeld de rug van vrouwen met zijn borst masseren, in deze positie kan het contact van de geslachtsorganen heel goed zijn, alleen moet je wat vindingrijkheid toepassen en niet alleen erop liggen en proberen terug te gaan en voort, en het arme ding daar ademt steeds langzamer en droeviger.

Hetzelfde (wat) een vrouw ook met een man kan doen, het belangrijkste is om een ​​massagesessie of andere strelingen niet met seks te beëindigen. Laat maar zo "niet gereageerd" opwinding. Ze zeggen, als je verleiding wilt overwinnen, geef er dan aan toe, zodra je bezwijkt, verdwijnt alle energie van dit verlangen. Totdat het verlangen is vervuld, heeft het een enorme energie. Dus ook hier gespeeld, geknuffeld, een beetje uitrusten, misschien komt er nog steeds seks, of misschien niet.

Het is niet de moeite waard om een ​​massage of streling te doen als verplichte vooravond van geslachtsgemeenschap, dit kan tot nog meer verveling leiden vanwege de verplichting van een dergelijke verbinding.

Als mensen daarom bij elkaar worden gehouden door wereldse overwegingen als kinderen, gemeenschappelijke zaken, gezamenlijke hobby of luiheid, angst voor het onbekende, kan het huwelijk worden gered. Een ander ding is dat dit een kolossaal innerlijk werk is, allereerst op jezelf..

De opvattingen over onze seksuele aard en principes van gezinsrelaties zijn hopeloos achterhaald. Naar mijn mening is dit de belangrijkste reden dat koppels uit elkaar gaan voordat ze trouwen..

Samenwonen voor een jaar in een proefhuwelijk. Zolang de verkeringstijd duurt, is het onwaarschijnlijk dat de toekomstige echtgenoot kan weten hoe zijn uitverkorene zich twee dagen voor de menstruatie gedraagt. En het zou leuk zijn als een vrouw naar haar toekomstige echtgenoot zou kijken, hoe hij zich bijvoorbeeld gedraagt ​​als hij een beetje drinkt. Dan zal de beslissing om een ​​gezin te stichten met de mogelijke geboorte en opvoeding van kinderen evenwichtiger en verantwoordelijker zijn. Ideaal als het je lukt om af te spreken dat je je partner toestaat wat je kunt betalen. Het zou fijn zijn om meteen af ​​te spreken wat u zich zou willen veroorloven en welke beperking van persoonlijke vrijheid voor u is toegestaan..

Seksuele ontevredenheid is een van de belangrijkste oorzaken van echtscheiding. Dit alles suggereert dat mensen volkomen onvoorbereid het leven beginnen, met enkele illusoire verwachtingen, met een volledig gebrek aan vaardigheden om gezinsrelaties op te bouwen..

Kevin Connor