Mannen die klaar zijn om uw eenzaamheid op te fleuren, moet u ze naar bed laten gaan?

We hebben allemaal pauzes tussen wervelwindromans. Soms heb je een pauze nodig om te herstellen van een mislukte relatie, en soms wil je gewoon niets ernstigs. Maar hoe ga je om met het gebrek aan seks? Dat is wanneer ze verschijnen – mannen die klaar zijn om je eenzaamheid op te fleuren. Moet ik ze in mijn bed laten??

Je eerste seksuele emoties worden ermee geassocieerd. Jij was het die hem koos om een ​​compleet nieuwe levensfase te beginnen – om een ​​vrouw te worden in alle betekenissen van het woord. De functie is natuurlijk verantwoordelijk en eervol. En je kunt hem met vertrouwen zeggen: “Jij bent mijn eerste!” Het probleem is dat de meeste vrouwen voor het eerst niet van seks houden en het is met de eerste man dat onaangename herinneringen in fysiologische termen worden geassocieerd. Is het mogelijk om ze te veranderen voor positiever?

Waarom heb je dit nodig: hier is wie je kunt demonstreren wat je in de loop der jaren hebt geleerd! Maar als je met hem naar bed gaat om je te herinneren “hoe het was”, bedenk dan of je het echt nodig hebt.

Waarom zou hij het nodig hebben: mannen zijn van nature nieuwsgierig. Hij is echt geïnteresseerd in “verfrissende herinneringen” en om te zien wat je bent geworden. Bovendien is dit een geweldige manier om voor jezelf te gelden: als je je al zo lang aan hem herinnert, dan is hij iets waard.!

Perspectieven: als je een liefhebber bent van experimenteren, waarom zou je dan niet de oude dagen opschudden? En dan is het de moeite waard om naar de omstandigheden te kijken – hoe goed het is met hem in bed nu je iets te vergelijken hebt.

Je was er zeker van dat dit een man “one night stand” is – ontmoet in een nachtclub, restaurant of op een feestje met vrienden, en de volgende ochtend werd hij naast hem wakker. Dergelijke gevallen worden snel opgelost: het is wetenschappelijk bewezen dat we een potentiële seksuele partner kunnen kiezen door slechts … 3 seconden met hem te praten! Maar na een stormachtige nacht maakten jullie, als moderne mensen, geen olifant uit een vlieg en gingen rustig uit elkaar, elkaar een goede dag wensen en niet om de telefoon vragen. Je voelt je wat gênant, omdat je niet van plan was hem weer te ontmoeten, maar het lot besliste anders. Is het de moeite waard om ervaringen uit het verleden te herhalen??

Waarom heb je het nodig: als hij er goed uitziet en goed in bed ligt, dan is hij misschien niet zo “wegwerpbaar”. Misschien moet je het beter proberen? Dan zorg je ervoor dat dit niet van jou is, maar zeker, of de seks zal zo goed zijn dat je het niet alleen wilt trakteren op het ontbijt, maar ook op het avondeten..

Waarom heeft hij het nodig: mannen behandelen seks tijdens de eerste ontmoeting veel rustiger dan vrouwen: uit het onderzoek bleek dat slechts 23% van de jongeren er spijt van heeft. Bovendien, als hij je niet mocht, zou hij nauwelijks een gesprek met je beginnen, laat staan ​​hints geven over een voortzetting, in het beste geval knikte hij naar de vergadering.

Outlook: als jullie allebei opnieuw willen proberen af ​​te spreken, dan betekent dat iets. Het is waarschijnlijk dat hij op zijn minst een goede minnaar kan worden..

Verliefd geworden, getrouwd, gescheiden, maar vrienden gebleven – het gebeurt ook! Jij let op zijn leven, hij let op het jouwe. En tot hem wendt u zich tot hem voor advies of hulp als u niemand heeft. Studies hebben aangetoond dat partners op de lange termijn het sterkst naar elkaar verlangen, juist wanneer de relatie tussen hen harmonieus is en de communicatie voor beiden comfortabel is. Je hebt niets meer te delen, schandalen worden vergeten, maar je hebt toch het gevoel dat je geliefde dichtbij is. En je hebt al een hele tijd geen seks meer gehad … Dus je wordt aangetrokken om hem de slaapkamer in te lokken!

Waarom heb je dit nodig: als iemand echt weet wat je lekker vindt in bed, dan is hij het wel. Het is niet nodig om iets uit te leggen, te laten zien of te vertellen. Er is ook niets om je voor te schamen. Hij weet wat het voorspel zou moeten zijn en hoe lang je het liefst seks hebt, welke posities je kiest en wanneer je rollenspellen wilt spelen. En dit alles vind je echt leuk!

Waarom heeft hij het nodig: er zijn verschillende opties. Ten eerste, misschien windt u hem nog steeds op. Ten tweede wil hij, net als jij, die aangename sensaties teruggeven die hij van seks met jou heeft gekregen. Maar wat als het seks is uit … medelijden? Veel mannen geloven dat als ze een vrouw hebben achtergelaten en ze nog steeds geen tweede helft heeft, ze verantwoordelijk zijn voor haar. Inclusief voor haar seksuele bevrediging.

Vooruitzichten: niet erg slim. Als je weer uitgaat met iemand waarvan je dacht dat het je soulmate was, is dat gevaarlijk. Het begint vanuit bed, gaat verder met een gezamenlijke slaap en eindigt met het ontbijt. En kijk, je vergeet waarom je gescheiden bent.

Veel meisjes hebben zo iemand met wie alles perfect is – maar alleen in bed. En nu, als je eenmaal besluit om het te controleren, maar hoe zit het met al het andere, en met hem naar een film, club of restaurant gaat, ben je vreselijk teleurgesteld. Je hebt geen gemeenschappelijke thema’s en het gesprek verloopt niet goed. Daarna, bang door zo’n totale onverenigbaarheid, verstrooi je, maar de herinneringen aan hoe goed seks was, zullen nog steeds tot de verbeelding spreken. Misschien moeten we de vergaderingen hervatten?

Waarom heb je het nodig: het is fijn om te weten wat je van je partner kunt verwachten, en wat – absoluut niet. Daarnaast ligt hij uitzonderlijk goed in bed, want anders was hij geen “langspeel” minnaar geweest.

Waarom heeft hij dit nodig: er is een soort mannen die geen echte relatie willen, maar die niet elke week op zoek zijn naar een nieuw meisje. Een constante minnaar die niets eist en niet verwacht zijn ouders te ontmoeten, is zijn droom.

Vooruitzichten: Als uw relatie beperkt is tot geweldige seks en gemakkelijk eindigt wanneer u of hij een serieuze romance heeft, moet u uzelf het plezier niet ontzeggen. Bovendien is seks met een partner 400% beter dan masturbatie – na zo’n ‘menselijk’ orgasme komt 4 keer meer prolactinehormoon in de bloedbaan, wat verantwoordelijk is voor het gevoel van voldoening!

Beste vriend, vriend

Je weet alles over wat hij in bed is, tot welke prestaties hij in staat is, wat hij sterk is en wat zwak is, want je hebt dit zo vaak met je vriendin besproken. Je hebt technisch gezien geen seks gehad, maar je hebt zijn erotische voorkeuren lang geleden bestudeerd. En dus besloot hij naar je toe te rijden. Wat te doen?

Waarom heb je het nodig: je hebt het helemaal niet nodig. Een man die de vriendin van zijn vriendin probeert te verleiden, is niet de meest eerlijke regel. Ja, en in de plaats van een vriend zou je dat niet willen zijn, juist?

Waarom zou hij het nodig hebben: het is al lang bewezen dat bijna alle mannen polygaam zijn. Jachtinstinct, verveling in een relatie of gewoon een extra glas wijn zorgen ervoor dat ze beter om zich heen kijken. En de kans is groot dat dit roofdier de vriend van zijn geliefde zal uitkiezen als een trillende hinde..

Vooruitzichten: geen. Tenzij je natuurlijk geen goede vriend wilt verliezen en tegelijkertijd bekend staat als een hoer en een onderzeese slang.

Of het de moeite waard is om tijdens periodes van eenzaamheid een snelle hap seksueel fastfood te eten, of is het beter om te wachten op een solide en serieuze relatie – iedereen beslist voor zichzelf. U hoeft zich echter nog steeds niet te haasten – al was het maar omdat u zich later met recht een echte fijnproever kunt noemen..

Kevin Connor