Vakantieroman van een getrouwde man

Vakantie-romances zijn in de regel vluchtig en helder. Als u ze op deze manier inneemt, kunt u het zonder al te veel problemen doen. Niet voor niets noemen psychologen vakantieromans de beste pil tegen depressie. Bovendien vinden ze plaats in mooie en aangename omstandigheden: zon, water, bergen.

Verrassend genoeg kun je als je de zin “Vakantie-romantiek” in een zoekmachine typt, talloze instructies vinden over hoe je dit soort vakantie kunt gebruiken, maar … alleen voor vrouwen. Hoe u moet beginnen, hoe u moet eindigen, hoe u eroverheen kunt komen en hoe u het uw partner niet moet vertellen. Er is praktisch geen woord over de romances van resorts voor mannen. Misschien is dit een soort geheim bedekt met duisternis. En misschien hoeven mannen gewoon niet geleerd te worden hoe ze deze romance moeten beginnen, uitvoeren en beëindigen. Al deze technieken en vaardigheden bij mannen zitten tenslotte in het bloed.

Kortom, ik stel voor om hiermee om te gaan..

Waarom mannen resortromans hebben?

Er zijn vrij serieuze wetenschappelijke werken gewijd aan de studie van de aard van de spa-romantiek. Onder de redenen zijn de meest ongelooflijke factoren aangegeven – van een toename van de testosteronniveaus bij mannen tot een afname van de weerstandscoëfficiënt bij vrouwen..

Er is echter een fundamenteel verschil in de houding ten opzichte van “spa-geluk” van mannen en vrouwen. De eerste hebben de neiging om niets serieus te nemen dat verder gaat dan het gebruikelijke kader van “thuis – vrouw – kinderen – werk”. Ze spelen liefde en verwarren dit spel niet met het echte leven. Wat kan niet altijd gezegd worden over vrouwen die in principe relaties ter harte kunnen nemen …

Mannen gaan naar resorts om plezier te hebben. Ze ontspannen, hebben plezier en genieten van het spel Don Juan. Op dit moment willen ze weer “jong en gedurfd” zijn, om te zien of “er nog buskruit is”, enzovoort. enz. Tegelijkertijd komen er maar weinig mannen bij het uitrusten van tevoren verraderlijke plannen uit om de schoonheid te verleiden en weg te wassen zonder gevolgen. Hoewel er zulke individuen zijn.

Dus, aangekomen in het resort, bevindt een man met geld zich in volledige vrijheid weg van huis, tussen de massa mooie meisjes en met de volledige garantie dat niemand hem zal betrappen op bedrog, als die er is. Terwijl hij zich in het gezelschap van een lieve vreemdeling bevindt, klimt een man, zoals elke zichzelf respecterende persoon, uit zijn vel om op een dappere heer te lijken, en tegelijkertijd heeft hij niemand te vrezen, omdat het alziende oog van zijn vrouw bleef ergens daarbuiten, in de verte en in de herinnering, maar ergens heel ver weg. Geleidelijk aan begint een romance met deze lieve dame, dan ontwikkelt het zich tot een romance en eindigt met een bed. De daad is gedaan en het doelwit is geraakt, maar de rest houdt daar niet op. De man zal in geen geval alle resterende weken in pijn over de toekomst doorbrengen. Hij wacht ook op duiken, surfen, bergen, zee, stranden, pubs, clubs, nationale sterke dranken en misschien iets nieuws “als toetje”.

Hoe je een vakantieroman kunt hebben?

Als vrouwen op vakantie de remmen loslaten en zich overgeven aan primitieve instincten, dan lijkt het erop dat elke man “het water op” kan gaan en hormonaal radeloze vrouwen met zijn blote handen kan nemen. Wat het ook is! Verrassend genoeg wordt in het resort veel mannen, die in het dagelijks leven verwend worden door de aandacht van vrouwen, dramatisch deze aandacht ontnomen. Het zijn geen meisjes, maar veel mannen die vertrekken, ‘zonder rust’. En het is een complete leugen dat wat de zak van een man is, dat is zijn vakantieroman. Volgens primitieve wetten wordt geld niet gewaardeerd. Uiterlijk en arrogantie worden gewaardeerd. Daarom zal een gebruinde jonge redder of een vaatwasser met witte tanden honderd punten voorsprong geven aan de coolste zakenman met een bierbuikje of een slimme intellectueel met slecht ontwikkelde spieren..

Daarom, mannen, leer vrouwen “snel” te overwinnen.

En het allerbelangrijkste: luister. De aandacht is aangenaam voor iedereen, en als je geïnteresseerd bent in onthullingen van de dame, of het nu gaat om een ​​verhaal over haar universele liefde voor grasparkieten of zware zuchten over de geit van haar man, en slordig een kind, bedenk dan dat de barrière van wantrouwen zal worden gebroken en jij, als ingewijde in de diepten van de ziel, komt dichterbij, veel dichter bij het lichaam.

Kijken. Maar niet als een verliefde jongeman, onafscheidelijk, maar vriendelijk, bijna niet geïnteresseerd in haar als seksuele partner. Zo’n blik kan een vrouw nog meer vertrouwen in je geven, omdat haar gedachte zoiets zal zijn: “Nou, wauw, hij gaat me helemaal niet naar bed slepen, hij luistert zo aandachtig, hij is te vertrouwen . ” Dan zal misschien een bepaald vrouwelijk egoïsme ontwaken: “Hij wil mij niet ?? Oh nou ja”. Kortom, ze zal alles zelf voor je doen..

Spreken, zwijg niet, ga een dialoog aan, stel vragen, alleen God verhoede je, onderbreek de dame, begin over jezelf te praten! Vragen moeten over het onderwerp gaan en uw interesse tonen in alle onderwerpen waarover zij u zelf vertelt.

Wat nu te doen, als de vrouw je geloofde en volledig gefascineerd was, is het niet aan mij om het je te leren. Handel volgens de wet van de natuur en vergeet niet dat de natuur niet alleen vol aangename sensaties zit, maar ook een bacteriële achtergrond heeft, dus verdedig jezelf. Het kan heel goed zijn dat uw "fee" – de vrouw is schoon en netjes. Toen ze je net zag, werd ze meteen verliefd totdat ze haar pols verloor en nu klaar is om achter je aan te rennen, zelfs naar de uiteinden van de wereld, zelfs in aantal, en alle verlangens te vervullen, ook de meest onbescheiden. Het is echter gehuld in de duisternis van onduidelijkheid. Met wie de schoonheid voor je sliep – alleen zij weet het.

Vergeet trouwens niet dat oplichters niet alleen mannen zijn die arrogant en grof handelen. Resorts zijn de beste plek voor charmante dynamische meisjes die graag op kosten van iemand anders leven. Dus soms moet je luisteren naar de stem van de rede en naar je eigen intuïtie..

“..Ik zal je nooit vergeten, ik zal je nooit zien …”

Zoals je weet, is het afscheid het meest dramatische moment van een romantische vakantie in een resort. Hier zijn letterlijk een paar opties die veel mannen gebruiken, en aangezien het op de een of andere manier werkt, hoeft u het wiel niet opnieuw uit te vinden..

Deel met verlangen in zijn ogen en onmetelijke dankbaarheid in zijn stem iets uit de serie “Bedankt voor alles! Ik zal je nooit vergeten”. Een diepe zucht en de woorden dat zo’n einde vanaf het begin onvermijdelijk was. Geen slechte optie om los te komen en jezelf te beschermen tegen de dame die achter de trein of auto aan rent en roept: “Vasya !! Wacht !! Misschien is het nog steeds mogelijk! ”, Maar niet de beste manier om uzelf te beschermen tegen telefoontjes in de toekomst. Immers, de woorden dat je haar nooit zult vergeten, misschien wel het enige dat zal worden onthouden, en dan riskeer je keer op keer herinneringen te ontvangen en zeker niet te vergeten, en zelfs de tweede helft kan je geheime plaatsen van spirituele herinnering ontdekken.

Je kunt vluchten. Regel het afscheidsdiner van morgen en glijd weg onder dekking van de nacht. Nou ja, of, als laatste redmiddel, overdag, want de nacht, zoals ik me kan voorstellen, en vooral de laatste, zul je samen doorbrengen. In het algemeen ook een uitweg, maar eerlijk gezegd weet ik niet hoe je je later zult voelen, hoe waardig mannen zijn, want weglopen is lafheid.

De meest gebruikelijke optie in het leven is om uw dame te laten begrijpen dat u geen echte kolonel bent.. Aan de vooravond van een vermoeid afscheid, kun je dronken worden als een heer, je zo vulgair mogelijk gedragen, je kunt zelfs iets schreeuwen als: ‘Hé schat, doe me uiteindelijk goed’ en de dame pijnlijk knijpen voor een causale plek . Je loopt natuurlijk het risico in het gezicht te worden geslagen, terwijl je roept “Heer, en ik heb zoveel tijd verloren met deze klootzak!”, Maar dit is zeker beter dan vermoord te worden door je eigen vrouw als ze erachter komt dat iemand anders wil een “commissaris”.

Nou, de laatste optie zonder problemen, is gewoon trouwen. Nee. En dan? Soms gebeurt het.

Een militair geheim

Nadat een man met een andere vrouw heeft geslapen, begint hij zich schuldig te voelen tegenover zijn vrouw. (Zelfs als zij zelf ook geen tijd verspilde). Mannen, u kunt er zeker van zijn: hoe u zich ook vermomt, uw mentale angst zal niet onopgemerkt blijven. Dus als je bij terugkeer naar je geboorteland een koekenpan op je hoofd krijgt, moet je niet verbaasd zijn en vragen wat er is gebeurd..

En toch, als u wordt gekweld door een schuldgevoel omdat u uw partner bedriegt – bekeer u dan niet! Dit is het geval wanneer het probleem, gedeeld door twee, wordt verdubbeld! Geef in geen geval toe aan nederige verzoeken: “Ik zal alles vergeven, vertel me maar de waarheid.” U kunt uw spa-zonden slechts in één geval aan uw echtgenoot opbiechten – als de kwestie al gaat scheiden. In alle andere gevallen sta je dood: “Er was niets, puur als een engel!”.

De intuïtie van vrouwen kan niet voor de gek gehouden worden. Bekijk daarom zorgvuldig alle foto’s die u thuis komen ophalen. Zelfs op een groepsfoto zal de aandachtige blik van de vrouw intuïtief vangen – tussen deze twee “is er iets”.

Voordat u naar huis vliegt, moet u alle dingen wassen om de vrouwelijke geur te verwijderen. Geloof me, vrouwen smeren ze al lang niet meer in met lippenstift, een druppel van hun eigen parfum is genoeg, wat je natuurlijk niet zult merken om je thuiskomst te versieren met een ongekend vuurwerk.

Haast u niet om uw intieme leven de allereerste nacht na terugkeer te diversifiëren. U kunt een verdachte vraag tegenkomen: “Heeft u dit op het resort geleerd ?!” Nogmaals, je zult bijvoorbeeld moeten liegen dat je een seksfilm hebt bekeken en de hele maand hebt gewacht om te oefenen wat je zag.

Als ze proberen (alleen maar proberen!) Om je ergens van te beschuldigen, is het het beste om in de aanval te gaan met een uitdrukking van gerechtvaardigde woede op je gezicht: "Wat heb je zonder mij gedaan, en?!"

U moet de exacte antwoorden weten en zonder aarzeling de meest onverwachte vragen van uw partner beantwoorden. Ze vraagt ​​bijvoorbeeld: "Wie heeft je gefotografeerd??" Antwoord: "Wie zal het moeten, wie is er langskomen". – "Wat heb ik overdag gedaan??" – "Krab vangen!" – "En ’s nachts?" – "Ik sliep om middernacht, bestreed muggen om middernacht"

Als u desondanks betrapt wordt, probeer dan niet de waarde van fysieke ontrouw te verminderen: “Wel, bedenk eens, het was eens, het was per ongeluk.” Zelfs als je in bed wordt betrapt, zweer je dat je als een boer sliep. Nou, als het niet werkte, nou … Alles ligt in jouw handen, vrouwen hebben de neiging om te houden wat ze hebben. Maar als het je lukt om vergeving te smeken, dan is een les hieruit, wees zo aardig, doe dat.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!

Kevin Connor