Zes tonen van sexy “arrangement”

Het is geen geheim dat mensen zich anders gedragen op momenten van intimiteit: iemand is stil, iemand schreeuwt en kreunt en sommigen vloeken zelfs de laatste woorden..

Intiem "stemacteren" – integraal onderdeel van beddengoed "ouverture". Maar wat maakt ons nog steeds aan het huilen, lachen, grommen en kreunen in momenten van passie?

"Waarschijnlijk zijn mijn zenuwen niet in orde, – klaagt de schoonheid vertrouwelijk bij haar vriend, – tijdens een orgasme huil ik bitter. Mijn vriend vond het eerst leuk, en nu adviseert hij steeds vaker om naar een psychiater te gaan. Waarschijnlijk zal ik dat doen. "

Ik ben erachter gekomen "bed huilebalk" jezelf en weet je niet wat je moet doen? Ten eerste, gefeliciteerd – een vloed van tranen suggereert dat in "piekmomenten" je ervaart geweldige sensaties. Ten tweede moet een bezoek aan een psychiater worden uitgesteld. Ten derde, breng met door "dader" snikken outreach. Vertel uw Romeo dat de situatie "onze Tanya huilt luid" tijdens en na gepassioneerde seks – dit is volkomen normaal! Meer tranen zijn slechts een indicatie van een gevoelige sentimentele aard, en niet dat de dame iets heeft "niet dat" met het hoofd. Per slot van rekening veel "huilen" niet alleen op momenten van verdriet, maar ook van geluk. Het is gewoon dat emoties zo overweldigend zijn
ziel die een uitgang nodig heeft. Stel uw ontmoedigde partner eens en voor altijd gerust: "huilende Yaroslavna" – dit is geen rouw om een ​​ongelukkig leven en een geruïneerde jeugd, dit is een emotioneel vuurwerk, "Kookpunt" en een ode aan de glorie van zo’n bekwame minnaar! Hij zou gevleid moeten zijn dat hij een vrouw hemels plezier kan schenken. En tot slot, wees gelukkig voor jezelf – er zijn niet zo veel huilebalk-minnaressen. En in seks tenslotte: als je op de een of andere manier anders bent dan anderen, is dit al een pluspunt in jouw voordeel. Dus snik naar gezondheid – laat dit geluid de oren van een zachtaardig strelen "misbruiker!"

". Zoals wie haar kietelt"
Bij de andere soorten is de situatie wat gecompliceerder. "geluid design" – met bont. Ja, ja, er is een kleine categorie jonge dames die in lachen uitbarsten op het gekoesterde moment van intimiteit. Een onervaren partner loopt het risico te falen en op eigen kosten de opgewekte sfeer van de schoonheid te aanvaarden: wat in zijn gedrag of uiterlijk deed hem zo lachen? Of misschien kwam hij een persoon tegen met een overdreven mobiele psyche? Sekstherapeuten verklaren bij deze gelegenheid gezaghebbend: vrouwelijke reactie "a la circus Shapito" vrij natuurlijk. Nou ja, als mevrouw zo geluk uit drukt "vlucht naar de zevende hemel" – wat is daar mis mee? Dus een man kan zich alleen maar verheugen over de lach en voor zichzelf – dit is zijn hand (en niet alleen zijn hand).
Als lachen in een pittige entourage niet typerend voor je is, maar je wilt je partner een plezier doen met de nieuwigheid van de reactie, dan is het beter om opzettelijk af te zien van "gemarteld" emoties. Een angstige en oplettende heer zal zich vals voelen, wat niet het beste effect zal hebben op relaties, zowel in bed als daarbuiten. Maar aan uitnodigende, intrigerende, verleidelijke glimlachen – geef "groen licht" en de hoofdweg! Dit zorgt voor een ontspannen sfeer in de slaapkamer en verlicht de twijfel aan jezelf..

"We noemen dit gekreun een lied. "
Maar als lachen en tranen een vrij zeldzaam verschijnsel zijn, dan kreunt, zij het stil "aan het zeuren" of luide geluiden van hartstocht, die in een schreeuw veranderen – onveranderlijk "begeleiding" hou van voorspel. Overigens zijn ze het vaakst "namaak" vrouwen, gezien het feit dat wanneer "stemloos" seksorgasme ziet er nep uit. Eigenlijk wellustig "Ooh ooh" geven niet altijd de kracht van gevoelens aan, er zijn andere objectieve tekenen "nuttigheid"

ervaringen. En fysiologen verklaren over het algemeen liefde "kreunen" prozaïsch: tijdens "explosie van het universum" nasale ademhaling wordt moeilijk, en hete geliefden moeten door hun mond ademen. En het gekreun bedekt alleen de toegang van zuurstof naar de longen. Dezelfde functie voor "overwinningskreet": schreeuwen tijdens een orgasme helpt de ademhaling te herstellen, die op het moment van ontslag een paar seconden wordt geblokkeerd. Zodat "luidruchtig gedrag" op momenten van liefde kunnen ademhalingsoefeningen worden beschouwd, en helemaal niet een teken van een opvliegend temperament.

Door "Volga Moeder".
Volgens experts heeft 58 procent van de mannen de gewoonte seks te begeleiden met obscene opmerkingen. Zelfs stille, kalme intellectuelen, die hun niet minder fatsoenlijke vrienden knuffelen, laten zichzelf soms neuken "zoute woord", waardoor de partner in een morele en fysieke verdoving wordt gestort. Maar sekstherapeuten zijn weer onvermurwbaar: de neiging om te vloeken tijdens liefdesgenoegens is geenszins een pathologie. Het is een andere kwestie als onbedrukbare woordenschat permanent wordt "arrangement" bedgevechten – hier kun je niet zonder gedragscorrectie met de deelname van een sekstherapeut-psychotherapeut. Maar waarom zweren de zonen van Adam als havenarbeiders? Het is een feit dat sterke uitdrukkingen de productie van testosteron verhogen – het mannelijke geslachtshormoon dat verantwoordelijk is voor de potentie. Als gevolg hiervan windt het gebiedsmisbruik hen erger op dan Viagra. Neiging tot "onelegante literatuur" experts in interseksuele relaties noemen het syndroom van Nero: de Romeinse keizer verbeterde zijn seksualiteit, in elk opzicht vreugdevuur van zijn partner (of partner).

Voor vrouwen van wie de uitverkorenen houden van grof taalgebruik in bed, kan de volgende tactiek worden geadviseerd: "excentriciteiten" schat. Als pestkop op hen werkt als seksuele doping, waarom niet? Een andere optie is om hem te vragen vloeken niet hardop uit te spreken, maar tegen zichzelf. Maar helaas, het is mogelijk dat zelfbeheersing zal leiden tot een verzwakking van de aanval van liefde. Kies, zoals ze zeggen, tussen twee kwaden.

De eerlijke seks is dat ook niet "zondeloos": er zijn dames die vreselijk opgewonden zijn van scheldwoorden. Het besef dat ze iets verboden, gemeens doen, vergroot de aantrekkingskracht. Hun partners moeten echter leren: maak geen misbruik van godslastering buiten de slaapkamer, want voor vrouwen is het beledigend.. "Woedend" veel intieme decoraties – en stilte!

"En stilte. "
Sekstherapeuten moeten vaak luisteren naar de volgende klachten van bezoekers: "Hij is een stomp ongevoelig! Zodra ik hem niet streel, is hij stil, als een vis, bedrijven we de liefde in doodse stilte. Misschien ben ik hem beu?" Stille seks laat dames echt lijden. Maar een man speelt in stilte niet omdat zijn partner niet bij hem past: hij zou geen intimiteit willen, hij zou duizend aannemelijke excuses vinden om te vermijden "slaan" naar bed. Door tijdens het verhoor als een partizaan te zijn, concentreert hij zich op het belangrijkste. "actie": de meneer gaat helemaal op in zijn eigen gevoel, wat voor gesprek is daar "hart-tot-hart".

Er is nog een reden voor het tijdelijke "doof gevoel": sommige individuen zijn gereserveerd of complex. Ze leerden van kinds af aan dat een man moet worden terughoudend in het uiten van emoties en laconiek. Als je uitverkorene van het stille ras is, bieden sekstherapeuten twee uitwegen. Oplossing # 1 – accepteer de situatie en leer wat er is met deze woordeloze kameraad in bed "schijnt" maar een "het geluid van passie" – hijgen. Oplossing nr. 2 is om eerlijk met je partner te praten en toe te geven dat je ervan droomt op zijn minst een lichte kreun te horen. Wat je ook zegt, maar de belangrijkste erogene zone bij vrouwen zijn de hersenen (het is bekend dat wij "liefde met oren"!​En als je de charmante vrouw niet stimuleert met tedere bekentenissen en "stem" reactie op genegenheid, zal haar aantrekkingskracht vroeg of laat op niets uitlopen. En over het algemeen moeten mannen onthouden: veel dames schamen zich voor hun lichaam of voor het individu "fragmenten". En alleen bewonderende zinnen van de uitverkorene kunnen hun moed teruggeven! Je kunt deze optie proberen: begin, zonder iets te bedenken, eerst complimenten te fluisteren naar je geliefde. Je kijkt, en binnenkort zal de monoloog vloeiend overgaan in de dialoog van liefhebbende mensen.

"Wil je erover praten?"
Het andere uiterste is wanneer hij of zij onophoudelijk in bed babbelt. Sommige originelen slagen er zelfs tijdens intimiteit in om actuele zaken en alledaagse zaken te bespreken! Experts geloven dat geliefden opzettelijk naar toe gaan "informeel" seks: ze beseffen dat dit soort geslachtsgemeenschap zeer ongebruikelijk is, en ze worden aangetrokken. Maar precies daar waarschuwen sekstherapeuten: het is nog steeds beter om kantoor- en huishoudelijke problemen buiten de slaapkamerdrempel te laten, het leidt dergelijke gesprekken pijnlijk af van de belangrijkste "werkwijze".

Maar gesprekken over intieme onderwerpen prikkelen iedereen zonder uitzondering. Opwindende hints van "gisteren", pittige complimenten en wederzijdse liefdesverklaringen – dit is wat zou moeten klinken in een delicate omgeving! Het enige "maar": vergeet niet dat alles met mate goed is. De eindeloze uitwisseling van opmerkingen vermoeit beide deelnemers en vermindert de wederzijdse aantrekkingskracht. En je moet kiezen: ofwel "matig spraakzaam", maar een temperamentvolle partner, of chatten zonder onderbreking, maar snel "vervagen". En mannen zijn niet blij met een al te sociale partner, vooral als ze de rol van seksueel op zich neemt "verkeersregelaars"​ "Doe dit! Goed gedaan. Kus nu je schouder, en dan. " enz. De meeste sterkere seks in zo’n omgeving verliezen hun zelfvertrouwen en raken geïrriteerd. Dus verbreek de verbinding "spraaknavigator" en geef je partner volledige vrijheid van handelen.

Kevin Connor